Hogyan tudok a gyakorin a válaszomba félkövér szöveget rakni?
Figyelt kérdés
Több válaszban láttam már, hogy egyes szavakat kiemelés miatt félkövér betűkkel írnak. Ez hogy lehetséges?2020. aug. 1. 14:22
1/3 anonim válasza:
Külső oldal segítségével, ahol olyan karakterkészletből szedik össze a karaktereket, mely kinézetre félkövér hatású lesz formázás nélkül is.
Arra viszont vigyázz, hogy ha túlzásba eszel a használatukkal, akkor moderálhatják vagy törölhetik a kérdést.
αzαz ηєм íянαтѕz кι ιℓуєη кιηézєтű кéя∂éѕт
é𝕤 𝕚𝕝𝕪𝕖𝕥 𝕤𝕖𝕞, 𝕙𝕚á𝕓𝕒 𝕟𝕒𝕘𝕪𝕠𝕟 𝕖𝕘𝕪𝕖𝕕𝕚 𝕝𝕖𝕤𝕫𝕖𝕝 𝕥ő𝕝𝕖
𝙚𝙯 𝙨𝙯𝙞𝙣𝙩é𝙣 𝙯𝙖𝙫𝙖𝙧𝙟𝙖 𝙖𝙯 𝙤𝙡𝙫𝙖𝙨𝙝𝙖𝙩ó𝙨á𝙜𝙤𝙩 (együtt, és eltekintve is az amúgy nem legenerálható karakterek pótlásáról)
2/3 A kérdező kommentje:
Nem kérdést akarok kiírni vele, csak néha ha valami fontosat ki akartam, emelni a válaszomba, akkor nagybetűkkel kellett írnom hogy feltűnő legyen, és volt aki megsértődött, hogy kiabálni faragatlanság.
2020. aug. 1. 14:54
3/3 anonim válasza:
Szükség törvényt bont, szerintem egy NYOMATÉKOS nagybetűs szóhasználat nem egyenértékű a kiabálással, mert a szót hangsúlyozod és nem a teljes szöveget mintha ordítanál. Az már tényleg szükségtelenül túlzó és rossz hatást vált ki az olvasóból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!