Olyan alkalmazást ismer valaki, ahol (ingyenesen) lehet használni a Helvetica betűtípust és a szöveget is szerkeszteni lehet (pl. dőlt, félkövér, körvonal, stb. )?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kérdés, de szerkesztéshez nagy szükségem lenne erre a betűtípusra, és sehol sem találok ilyen appot. Ráadásul pl. Instagramon minden második fanpage ezt a betűtípust használja, szóval ha valaki ilyet vezet, és segítene, azt megköszönném!2020. márc. 18. 21:26
2/2 tabaki válasza:
Csak én nem értem a kérdést? Eddig azt gondoltam, ha telepíted a betűkészletet, azt bármelyik alkalmazásban használni tudod. Innen mindenesetre letöltheted:
Sajnos, a Light, meg a két .otf (compressed, rounded) nem tartalmazza a magyar ő és ű betűket, az alapkészlet viszont igen.
A fenti a klasszikus Helvetica. A modernizált Neue néhány változata itt, ha jól látom, mind magyarított:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!