Lehet most be fogtok szólni, de nekem akkor is az a problémám, hogy... (lenn folytatom) Mi erről a véleményetek?
És?!
Ezek szerint minden rendben van az életedben, hogy ennyi az összes problémád.
Hála Istennek.
Istenem, add, hogy ez a kérdés kamu legyen. 🤦♂️
HA NEM AZ, akkor... Bocsi egyszerűen én (most lehet nagyképű leszek) túl értelmes vagyok egy ilyen kérdéshez, és alább nem adom, nem tudok mit írni csak ezt.
Szánalom.
Ha ennyire foglalkoztat a “probléma”, akkor te is jelölj be +1000 embert, aktivizálj facebook-on, like-olj másokat te is, esetleg probálj érdekes posztokat közzétenni, ami tetszhet másoknak. Nagy ügy.
Ha lány vagy:
Csücsörítős, pucsítós szelfi, mély dekoltázzsal, magasról fotózva.
Ha fiú vagy:
Izomtrikó, mérges tekintet, izmok felpumpálva képszerkesztővel.
A kérdés végül is a véleményünk volt.
Nos az én véleményem, hogy ez nagyon szomorú. Mármint az, hogy vannak emberek, akik az interneten, közösségi oldalakon élnek, és nem a való világban. Én alig teszek ki valamit a Facebooknon. Instám, meg Tiktokom, meg ilyenek nekem soha nem is voltak, nem is lesznek. Minek?
Persze, jó ez a Facebook. Kapcsolattartás, csetelés, stb. Egy-egy eseményről talán én is teszek ki képet, de nem mindig, talán évente egyszer. Amúgy meg nem mutogatom, nem villogok, hogy hahóóó itt jártam, milyen jó volt, ezt ettem, azt csináltam, stb. Én megélem az ilyen pillanatokat, és ha akarnám se tudnám megosztani, mert fényképezni eszembe se szokott jutni. Nem a kamerán át akarom látni, ami történik. Ne másoknak élj! Kit érdekel, hogy hányan lájkolnak? Az egyébként sem azonos azzal, hogy hányaknak tetszik valójában. De ha azonos lenne se számítana különösebben. Neked tetszik, amit csinálsz? Aki vagy? Amit eszel, amit felvettél..... Ez a lényeg, nem mások véleménye, pláne nem a lájkja.
Azt hittem, ezt a lájkgyűjtősdit kinőtte a világ már vagy 8 éve. "Lájk a profilképemre és visszamegy" üzenetek. És ha lett rajta 200 lájk, az mit ér amúgy? Mert attól, hogy felszólítanak másokat a lájkolásra, még nem fog nekik tetszeni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!