Kejvanex kérdése:
Kb 3 eve eszrevettem hogy kezi iras kozben kihagyok egy betut es a kovetkezovel folytatom, de amint leirtam mar eszre is veszem hogy kihagytam. Regebben nem volt ilyen problemam. Lehet hogy azert van mert mar nem igazan irunk kezzel?
Figyelt kérdés
2017. febr. 9. 02:00
2/3 anonim válasza:
Nálam egyértelműen ezért van. Egyszerűen elszoktam a kézírástól, 99%-ban gépelek és ha néha kézzel kell jegyzetelnem, rengeteget tévesztek.
3/3 Psycho válasza:
Ilyen velem is előfordult már. Sok jelentőséget nem tulajdonítok neki, ha fáradt vagyok, gyakoribb. El tudom képzelni, hogy összefügg azzal is amit mondasz, bár a kézírást nagyon mélyen sajátítja el az ember kicsi korban. Olyan ez mint a biciklizés, ha megtanuljuk, nem igazán felejtjük el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!