Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Pontosan mit érdemes kezdeni...

Pontosan mit érdemes kezdeni majd érettségi után ha informatikát szeretnék tanulni? többi lent

Figyelt kérdés

Na ugye most 18 éves vagyok van egy szakmám hegesztő most megyek esti érettségi 3 éves és hogy szakmát akarok váltani utána informatikus egyik ágában!

Érettségi mellet lehet szakmát tanulni +-ban?

Na ugye meg hogy ha nem, akkor 21 évesen végezek az érettségivel és utána mit érdemes kezdeni OKJ ? Meg milyen ág amit érdemes lenne ,tudom hogy sok van de szerintetek? Ha több kérdésem lenne privatban írok!

2020. júl. 22. 20:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Az informatikai szakképzéseknek általában feltétele az érettségi, így szerintem nem tudod párhuzamosan csinálni a kettőt. Ha megvan az érettségi két fő irány között választhatsz: rendszerüzemeltetés és programozás. Az utóbbival lehet több pénzt keresni.
2020. júl. 22. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!