Pontosan mit érdemes kezdeni majd érettségi után ha informatikát szeretnék tanulni? többi lent
Figyelt kérdés
Na ugye most 18 éves vagyok van egy szakmám hegesztő most megyek esti érettségi 3 éves és hogy szakmát akarok váltani utána informatikus egyik ágában!
Érettségi mellet lehet szakmát tanulni +-ban?
Na ugye meg hogy ha nem, akkor 21 évesen végezek az érettségivel és utána mit érdemes kezdeni OKJ ? Meg milyen ág amit érdemes lenne ,tudom hogy sok van de szerintetek? Ha több kérdésem lenne privatban írok!
2020. júl. 22. 20:13
1/1 anonim válasza:
Az informatikai szakképzéseknek általában feltétele az érettségi, így szerintem nem tudod párhuzamosan csinálni a kettőt. Ha megvan az érettségi két fő irány között választhatsz: rendszerüzemeltetés és programozás. Az utóbbival lehet több pénzt keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!