Aki már érettségizett informatikából emelt szinten, milyen tételt húzott és mik voltak a kérdések, a feladat mit kért pontosan?
Én tegnap voltam, Könyvtártípusokat és szolgáltatásaikat húztam. Könnyű volt, kedvesek voltak a vizsgáztatók. Konkrét kérdésből volt 3-4, "Milyen szempontok alapján csoportosíthatjuk a könyvtárakat? Soroljon fel minél több típust a szempontokkal együtt. Hasonlítsa össze au általuk nyújtott szolgáltatásokat."
Emellett volt 2 kép könyvtári weboldalakról.
Előttem 3 feleletet hallottam, az első embernek az internetes szolgáltatásokról kellett beszélnie, de végig csak az online vásárlásról beszélt, elég pontatlanul, de segítettek neki többször is.
A második srác az e-mailről beszélt, őt is próbálták terelgetni, ha elhibázott valamit.
A harmadik pedig a vírusok különböző fajtáit húzta, elég sokat beszélt, de nem ilyen konkrét adatokról, hanem főleg személyes tapasztalatokról, példákról.
Általánosságban szerintem elmondható, hogy nem várnak annyira nagyon komoly tudást, csak látszódjon rajtad, hogy érted, amiről beszélsz, és tudsz válaszolni a kérdésekre.
Sok sikert mindenkinek, aki ezután megy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!