Telefonra lehet valahogy Adblockert rakni? (android)
Most már a youtuben egymás után 2 reklám van és unom,hogy a kocsiban nem lehet zenét hallgatni az elején, végén 2 reklám nélkül, egy album is 5-6x megszakad a szerencsétlen reklámok miatt. Samsung Galaxy A7 telefonról van szó. Hogyan tudok rá adblockot rakni? Gépen több is van nekem, elég jól működnek, elégedett vagyok, de telón nem.
Köszi a válaszokat!
"Azert azt nem ajanlom h az erdeti gmail cimeddel jelentkezz be ilyen alkalmazasokba!"
Az ogyoutube -ot találtam meg elsőre (akkor még nem volt vanced), amit használtam sokáig az eredeti gmail fiókommal, aztán jött a vanced, amit ugyanúgy az eredeti gmail fiókommal használok. Se reklám mail, se feltörési kísérlet, se egyéb...
Szóval nem értelek...
Most megint nem működik a vanced és felajánlott egy MicroG nevű cuccot, hogy installáljam. Ez mi?
Vanamint van egy root és egy no root cucc is, amire lehet kattintani. Valaki ki tud segíteni, légyszi? :)
A no root -ot rakd fel, ha nem root -oltad a telefonod, ellenkező esetben talán jobb a root változatot telepíteni.
Ez egy "kiskapu" a vanced számára, hogy tudja használni a Google fiókodat, viszont (ha nem akarsz a Google fiókodba bejelentkezni,) működnie kellene nélküle is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!