Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Telefonra lehet valahogy...

Telefonra lehet valahogy Adblockert rakni? (android)

Figyelt kérdés

Most már a youtuben egymás után 2 reklám van és unom,hogy a kocsiban nem lehet zenét hallgatni az elején, végén 2 reklám nélkül, egy album is 5-6x megszakad a szerencsétlen reklámok miatt. Samsung Galaxy A7 telefonról van szó. Hogyan tudok rá adblockot rakni? Gépen több is van nekem, elég jól működnek, elégedett vagyok, de telón nem.

Köszi a válaszokat!

2020. júl. 18. 11:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Azert azt nem ajanlom h az erdeti gmail cimeddel jelentkezz be ilyen alkalmazasokba!
2020. júl. 18. 12:38
 12/20 anonim ***** válasza:
71%

"Azert azt nem ajanlom h az erdeti gmail cimeddel jelentkezz be ilyen alkalmazasokba!"

Az ogyoutube -ot találtam meg elsőre (akkor még nem volt vanced), amit használtam sokáig az eredeti gmail fiókommal, aztán jött a vanced, amit ugyanúgy az eredeti gmail fiókommal használok. Se reklám mail, se feltörési kísérlet, se egyéb...

Szóval nem értelek...

2020. júl. 18. 12:47
 13/20 A kérdező kommentje:
Letöltöttem a Vancedet, telepítettem. Nek kellett bejelentkezni sehova, nem nyúltam hozzá, mert nem értek hozzá, de úgy tűnik, hogy működik. Mindenkinek köszönöm a választ. a vanced.app linked használtam, remélem ez a jó :D
2020. júl. 18. 13:04
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a Vanced.app link a jó, vagy az XDA-s linkek (én írtam ide őket) és igen, nem muszáj belépned Google fiókkal, viszont ha belépsz, akkor a MicroG is kelleni fog. A MicroG biztosítja, hogy külsős kliensappal (avagy YT Vanced) is be tudj jelentkezni a Google fiókodba, mert ugye alap esetben nem tudsz belépni az eredeti Youtube appon kívül semmivel sem a fiókodba. A MicroG erre biztosít megoldást.
2020. júl. 18. 14:11
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszi! Majd később lehet, hogy megcsinálom, de most így is jó, hiszen működik. :D nagyon örülök neki
2020. júl. 18. 14:40
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha kifejezetten Youtube kell, vannak hozza alternativ kliensek, pl. NewPipe. Egyebkent Firefoxra (es klonjaira meg mindenfele variansaira) le lehet tolteni a szokasos kiegeszitoket (csak a Chrome-ot csinaltak meg hulyen). Adblock Plus es tarsai megfogjak a YT reklamokat (mas kerdes, hogy bongeszon keresztul kenyelmetlenebb a hasznalata, mint appbol, de csak zenere mindegy).
2020. júl. 19. 02:49
 17/20 A kérdező kommentje:
Már mindegy, letöltöttem a vanced-et, ez megfogja a reklámokat. köszi azért :)
2020. júl. 19. 16:12
 18/20 A kérdező kommentje:

Most megint nem működik a vanced és felajánlott egy MicroG nevű cuccot, hogy installáljam. Ez mi?

Vanamint van egy root és egy no root cucc is, amire lehet kattintani. Valaki ki tud segíteni, légyszi? :)

2020. júl. 22. 18:23
 19/20 anonim ***** válasza:
71%

A no root -ot rakd fel, ha nem root -oltad a telefonod, ellenkező esetben talán jobb a root változatot telepíteni.

Ez egy "kiskapu" a vanced számára, hogy tudja használni a Google fiókodat, viszont (ha nem akarsz a Google fiókodba bejelentkezni,) működnie kellene nélküle is.

2020. júl. 22. 19:58
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem rootoltam. Oké, ma vagy holnap megcsinálom és jelentkezni fogok. :)
2020. júl. 22. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!