Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Letöltöttem egy Adblockert a...

Letöltöttem egy Adblockert a gépre, azt hittem, hogy ingyenes, de mégsem. A licenc csak március 18-ig érvényes. Nem akarom megvenni 18-a után, akkor mit kell csinálni? Csak hagyjam letelni az időt, és kész? Vagy le kell törölni a gépről? Vagy mi?

Figyelt kérdés

2018. márc. 4. 13:24
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem értem milyen adblockert töltöttél le, és miért a gépre, és minek. De a gépen nincsenek tele reklámmal a normális programok, így nincs szükség semmi külső program általi buherálásra. És így elég csak a böngészőbe egy bővítményt letölteni, ami Adblock Plus névre hallgat, és van minden lényegesebb bőngészőre.

Viszont ezután az akciód után nem ártana egy kis víruskeresés.

2018. márc. 4. 13:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez a böngészőre is figyel, AdGuard a neve, de a pillanatnyi kérdés nem ez volt, amúgy pedig azért kell mert a böngészőben folyamatosan ugranak elő a hirdetések.
2018. márc. 4. 14:02
 3/10 anonim ***** válasza:
HA a böngésződ tele reklámmal, akkor oda kell telepítteni bővítményt. Pl: Adblock, Adblock plus, Ublock, Ublock origin..
2018. márc. 4. 14:09
 4/10 A kérdező kommentje:
Jó, megértettem, de esetleg kaptatok az eredeti kérdésre választ?
2018. márc. 4. 14:12
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi másra figyelne még, mint a böngészőre. De miért használsz ilyen programot egy ingyenes, és megbízható alternatíva helyett, ami csak egy egyszerű bővítmény?

Amúgy meg ha folyamatosan ugranak elő a hirdetések, akkor nem az a legnagyobb problémád, hogy most le kell-e törölni egy olyan programot, ami csak trial verzió, hanem hogy hogy irtsd ki az adwaret, ami a felugró reklámokat okozza.

2018. márc. 4. 14:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Szóva ha törlöm, akkor nem lesz belőle semmi, és nem kell kifizetnem???
2018. márc. 4. 14:16
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom mire mész ezzel a válasszal, de akkor válaszolok az eredeti kérdésre.

Le is törölheted, meg is hagyhatod. Ha hagyod letelni az időt, ugyanúgy nem fogod hasznát venni utána, mintha most letörölnéd.

8/10 anonim ***** válasza:
Nyilván nem kell kifizetned.
 9/10 anonim ***** válasza:

" mit kell csinálni?"

Letöltesz egy licenceltet, vagy semmit, megszünik frissitése.

2018. márc. 4. 14:17
 10/10 belapus ***** válasza:

Amikor lejár a próbaidőszak, uninstallálod a programot.

Böngésző kiegészítőként ingyenesen is elérhető.

2018. márc. 4. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!