Letöltöttem egy Adblockert a gépre, azt hittem, hogy ingyenes, de mégsem. A licenc csak március 18-ig érvényes. Nem akarom megvenni 18-a után, akkor mit kell csinálni? Csak hagyjam letelni az időt, és kész? Vagy le kell törölni a gépről? Vagy mi?
Nem értem milyen adblockert töltöttél le, és miért a gépre, és minek. De a gépen nincsenek tele reklámmal a normális programok, így nincs szükség semmi külső program általi buherálásra. És így elég csak a böngészőbe egy bővítményt letölteni, ami Adblock Plus névre hallgat, és van minden lényegesebb bőngészőre.
Viszont ezután az akciód után nem ártana egy kis víruskeresés.
Nem tudom mi másra figyelne még, mint a böngészőre. De miért használsz ilyen programot egy ingyenes, és megbízható alternatíva helyett, ami csak egy egyszerű bővítmény?
Amúgy meg ha folyamatosan ugranak elő a hirdetések, akkor nem az a legnagyobb problémád, hogy most le kell-e törölni egy olyan programot, ami csak trial verzió, hanem hogy hogy irtsd ki az adwaret, ami a felugró reklámokat okozza.
Nem tudom mire mész ezzel a válasszal, de akkor válaszolok az eredeti kérdésre.
Le is törölheted, meg is hagyhatod. Ha hagyod letelni az időt, ugyanúgy nem fogod hasznát venni utána, mintha most letörölnéd.
" mit kell csinálni?"
Letöltesz egy licenceltet, vagy semmit, megszünik frissitése.
Amikor lejár a próbaidőszak, uninstallálod a programot.
Böngésző kiegészítőként ingyenesen is elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!