Telefonra lehet valahogy Adblockert rakni? (android)
Most már a youtuben egymás után 2 reklám van és unom,hogy a kocsiban nem lehet zenét hallgatni az elején, végén 2 reklám nélkül, egy album is 5-6x megszakad a szerencsétlen reklámok miatt. Samsung Galaxy A7 telefonról van szó. Hogyan tudok rá adblockot rakni? Gépen több is van nekem, elég jól működnek, elégedett vagyok, de telón nem.
Köszi a válaszokat!
Chrome-ra mobilon nem teszel adblockert, lévén, hogy nem lehet a mobilos verzióba bővítményeket rakni.
Youtube Vanced kell neked. A linkelt források bármelyike megbízható és van ott részletes leírás is a telepítéshez. Az egyik link amolyan "Manager" extra appot is tartalmaz, ami a Vanced frissítését végzi automatikusan. Ez új, most leltem rá én is.
Én a blokada 3.7.022000 -ás verziót használom (csak mobilneten) az Adguard DNS -el (ami be van építve az alkalmazásba, de azért leírom az IP címeket is:
176.103.130.130
176.103.130.131 ).
Itthon ugyanez a DNS szerver már a router -ekben is be van állítva, így itthon nem kell hogy fusson az alkalmazás...
Most látom csak, hogy youtube reklámokkal van gond... Bocsánat, figyelmetlen voltam...
Ebben az esetben +1 a youtube vanced -re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!