Hogyan tudok DVD korongra borítót ragasztani?
Figyelt kérdés
Van egy program hozzá illetve van egy eszköz amivel ezt meg lehet csinálni. Már láttam ilyet, van hozzá matrica amire nyomtatom a képet. Egy csomagba van de nem találom a neten.
Régebben lehetett kapni de mostanában nem láttam egy boltban sem.
2010. aug. 1. 21:09
1/2 anonim válasza:
Hát ez a kérdés elég sz@rul sikeredett... Most az a kérdés hogy hol lehet kapni? Mert ez van kiírva: Hogyan tudok DVD korongra borítót ragasztani?-de ezt úgy látom tudod...
Amúgy a printkerbe néz szét.
2/2 A kérdező kommentje:
Tehát egy dvd re akarok saját készítésü képet csinálni. pl: a kutyámról (ez csak egy példa volt)
Én ezt itthon hogyan tudom megcsinálni? Hogyan tudom kinyomtatni és ráragasztani a dvd koromgra? pontosan milyen programmal? Milyen cuccokkal?
2010. aug. 2. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!