Hogyan lehet DVD lemez első oldalára rakni/ragasztani egy filmnek a képét/borítóját?
Úgy értem,hogy minden filmnek van borítója,az kerül a tokba.De gyári lemezeken van kép a filmről,amikor kinyitom a tokot ez látható.
Ha én egy üres lemezre írom a filmet,akkor tudok rá ragasztani képet?
Két lehetőséged van: Vagy ragasztasz rá korongmatricát (amire előtte nyomtatsz), vagy nyomtatható felületű lemezt vásárolsz, és az alkalmas nyomtatóval nyomtatsz rá (egy ilyen CD-printer tintasugaras nyomtató ma kb. 15e Ft-ba kerül)
A matricázás nem igazán ajánlott, mert ha feljön a matrica a nagy forgási sebesség miatt, és bekapja a meghajtó, akkor tönkremehet tőle a cd-lejátszó, valamint szerintem esztétikusabb, ha rá van printelve a lemezre.
Ma már olyan lemezek vannak, amik minden igényt kielégítenek, fotó minőségű nyomatokat lehet készíteni vele, én pl. most nyomtattam ki száz lemezt, és nagyon szép lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!