Linux kedvelők, nektek mi az, ami bosszantó a Linux disztrókban vagy programokban?
Figyelt kérdés
Én is Linux disztrót használok és szeretem, szóval nem provokációnak szántam a kérdést.
Az előnyei melletti apró hibák érdekelnek, hogy kinek mi a legzavaróbb. Jöhetnek az op.rendszer vagy a programok hibái is, vagy csak bosszantó megoldások, hiányosságok.
2020. jún. 22. 02:53
11/12 Tom Benko válasza:
Bosszantó tud lenni az időnkénti összeakadás egyes komponensek között. Most például az i915 modullal szopok, úgy néz ki, hogy az OpenGL miatt az xflock agyonüti a videokártya driverét, azonban az xfce azon keresztül zárol képernyőt. Viszont nagyon szimpatikus, hogy ha megvannak a hibaüzenetek, akkor már rengeteg segítőkész ember van. És ez a másik bosszantó dolog némelyeknek (bár nincs teljesen igazuk): minimál információ esetén maxibunkók tudnak lenni az expek.
12/12 Alain Delon válasza:
Engem semmi nem bosszant. Épp az a jó, hogy semmi sem kötelező. Mindenki kiválaszthatja, hogy milyen disztrót használ milyen DE-vel vagy WM-mel, milyen kernellel (pl. nálam a legújabb kernelek nem jöttek be, használom régebbivel a rendszert). A programok között is lehet válogatni igényeknek megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!