Fifa 19 kicsit laggol (PC), miket lehetne lehuzni?
Figyelt kérdés
Win 7 van a gepemen (tudom tudom, de nem szeretem a 10-et), nvidia Geforce GTX 750 Ti, 8 gb ram es Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz proci. Tehat elvileg elvinne a gep a Fifa 19-et, viszont picit laggol. Amugy nem veszes, tudnek vele jatszani, de zavar. Hogy tudnam beallitani az fps-t vagy a kepernyot , esetleg az nvidia beallitasokat hogy ne laggoljon? Legujabb frissites van rajta. Koszi2020. jún. 18. 20:11
1/3 A kérdező kommentje:
Es nem monitoron jatszom hanem tv kepernyon.
2020. jún. 18. 20:11
2/3 anonim válasza:
Vegyél le mindent, aztán addig növeld a beállításokat, amíg még játszható marad.
De ha játék közben megnézed a számítógéped kihasználtságát (videokártya és processzor - RAM-mal valószínűleg nem lesz gond), akkor abból már könnyebben ki lehet találni, hogy milyen beállítások visszavétele hozhat jobb teljesítményt.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, idokozben rajottem, hogy a procim tul gyenge. Azt hogyan tudnam lehuzni?
2020. jún. 19. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!