Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A péniszemnek a "bőrét"...

IceFlame kérdése:

A péniszemnek a "bőrét" lehúzni kicsit erőltetve vagy csak automatikusan lejön?

Figyelt kérdés
nem tudom ezt még sehol sem találtam ilyenre... fitymaszűkülés lehet? Hát mert nem mint hogyha lejönne :/

2017. máj. 5. 19:48
1 2
 1/18 anonim válasza:
57%
Hogy mi?
2017. máj. 5. 19:51
 2/18 anonim ***** válasza:
78%
Ha nehezen lehet húzkodni rajta akkor valószínűleg az.
2017. máj. 5. 19:54
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem nagyon megy teljesen hátrahúzni, az gond, fitymaszűkület, igen, és orvoshoz kell fordulnod. Ha erőltetve, de lemegy teljesen, akkor pedig ezt finoman minél többször csinálni, mert lehetséges, hogy ettől tágulni fog kicsit és orvos nélkül is megoldhatod.
2017. máj. 5. 20:10
 4/18 A kérdező kommentje:
Láttam néhány képet... így levágják az egészet? vagy az másfajta operáció? :/
2017. máj. 5. 20:18
 5/18 A kérdező kommentje:

Van egy kép ami hasonlít az enyémre(amikor csinálom)...

ez fitymaszűkület? [link]

2017. máj. 5. 20:40
 6/18 anonim ***** válasza:
67%

Ez fitymaszükületnek.gangzik.

Ha ernyedt a péniszed mennyire tudod a fitymád hátrahúzni?

Ha merev a péniszed mennyire megy a fitymád hátra?

Hány éves vagy?

Meleg vízben minden nap nagyon övatosan probáld a fitymád hátrahúzkodni.Ha kitartó vagy az segíthet.DE óvatosnak kell lenni.Ha nincs javulás urológushoz kell mennj.

DE 14 éves kortól egyedül el lehet menni urológushoz;beutalö nem kell,csak a rendelési időre elmenni vagy akàr telefonon időpontot kérni.Tb kártyát,személyit vinni kell.

-Ha nem túl súlyos a fitymaszúkület akkor lehet hogy szteroidos krémet ír fel az orvos.

-Ha súlyosabb a fitymaszükúlet és műteni kell akkor több műtèti eljárás van,arra célszerű törekedni,hogy a fityma megmaradjon,ezt jobb is az orvissal közelni(fityma plasztika,z plasztika,bemetszés)

-Csak súlyos fitymaszükúlet esetében kell teljes körülmetélést végezni,ekkor a makkkt fedő bőrt teljesen eltávolítják(te ezt láthattad)

Célszerű ezt elkerülni.

Ha müteni kell akkor a műtét időpontjàt jobb szünidőre megbeszélni mert az első 2 hèt kellemetlen lehet

2017. máj. 5. 20:44
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen fokú a szűkületed mint a képen levő,az már kicsit durvább eset azért.Szerintem nem lesz elég az otthoni meleg vizes tágítás,de majd a doki megmondja.
2017. máj. 5. 22:41
 8/18 A kérdező kommentje:

6. komment:

13 év

ernyedve fél cm

merev 1 cm kb.

remélem nem kell beavatkozás de megfogadom a tanácsot...

mert hát régebben még mondták úgy 9 éves koromban csak én azt mondtam rá hogy:-Minek? anya meg csak azt mondta hogy majd meglátom...

2017. máj. 6. 14:35
 9/18 szamo77db ***** válasza:
57%
Elég kis szűköske...
2017. máj. 6. 19:22
 10/18 anonim ***** válasza:

Hjajj.

Anyának addig kellett volna a mosást ellenőriznie, míg nem jön rendbe... Sok szűkület a szégyenlős "nagyfiúk" és a ráhagyós szülők miatt alakul ki.

Egyedül ilyenkor jönne jól egy iskolai ellenőrzés, hogy időben orvoshoz kerülhessenek a fiatalok. Akkor még könnyebb műtét nélkül orvosolni a problémát.

Próbáld meg a melegvizes tágítást, ahogy fent írták!

2017. máj. 7. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!