IceFlame kérdése:
A péniszemnek a "bőrét" lehúzni kicsit erőltetve vagy csak automatikusan lejön?
Figyelt kérdés
nem tudom ezt még sehol sem találtam ilyenre... fitymaszűkülés lehet? Hát mert nem mint hogyha lejönne :/2017. máj. 5. 19:48
11/18 A kérdező kommentje:
Csinálom is... kicsivel már hátrébb jött de a makkomnak a vége vöröses és éget ha hozzáérek :/
2017. máj. 7. 18:04
12/18 szamo77db válasza:
Talán begyulladt, mert nem tudod kellően hátra húzni és az állandóan fedett helyet tisztán tartani. Elég haragos piros.
13/18 A kérdező kommentje:
Kezd javulni a helyzet... de nektek is olyan hogyha hozzáértek a makkhoz olyan égető érzést vált ki? :/
2017. máj. 9. 19:59
14/18 szamo77db válasza:
Nekem szerencsére nincs ilyen gondom.
15/18 A kérdező kommentje:
elkezdtem húzogatni (más szóval kiverni :D ) ha ilyen átlátszó ragacsos folyadék jön ki az mit jelent?
2017. máj. 19. 20:23
16/18 anonim válasza:
Eddig soha nem jött még? Hány éves vagy?
17/18 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Maszturbáláskor előváladék(nagyon fiataloknál,ez átlátszó ragacsos anyag,azt jelzi hogy nem sokára nemilegéretté válsz,tehát tudsz gyereket nemzeni) illetve nemileg éretteknél sperma távozik(fehér,de szürkés vagy enyhén sárgás színű anyag)
18/18 A kérdező kommentje:
Hamarosan 14 :D
2017. máj. 30. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!