Egy 13éves fiú vagyok. Hogy amikor áll a péniszem akkor nem tudom teljesen lehúzni rajta a bőrt csak egy kicsit. Szoktam feszegetni de az fáj. Egyébként szabad feszegetni? Ez fitymaszűkület?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 5. 16:35
1/5 anonim válasza:
Csak óvatosan.
Menj el orvoshoz, ezt nem lehet kikerülni.
2/5 anonim válasza:
Óvatosan se, addig, míg szakértő nem látta, és nem ad rá tanácsot. Addig csak árthatsz vele, ezért amíg nem tudod, hogy és mit tegyél, semmit ne tegyél, hacsak nem akarsz a sebészeten kikötni!
3/5 anonim válasza:
Fitymaszükületnek hangzik.Feszegetni nem szabad.De nagyon óvatosan fürdéskor megprobálhatod hátrahúzni a fitymád,de csak óvatosan amíg nem fáj.
Apukáddal beszélj és menjetek el urológushoz, lehet hogy krémmel is lehet még kezelni.
5/5 anonim válasza:
Ha nem merev a péniszed a fitymád mennyire tudod hátrahúzni?
Tisztítani rendesen tudod a péniszed?
És ha merev a péniszed a makk feléig a fitymád hátra tudod húzni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!