Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Urologus kell mit tegyek?

Urologus kell mit tegyek?

Figyelt kérdés

Budapesten elek a 3. Kerületben.

Fitymaszűkuletem van 😐 nagyon szégyenlem magam es titokban tartom csak a bnőm tudja es o hívta fel a figyelmem h van nekem ilyenem es orvoshoz kene mennem..

16 eveskent egyedul elmehetek ilyen orvoshoz?? Esetleg mire számíthatok??

Válaszokat elore koszonom

16F

2016. márc. 28. 15:19
 1/10 anonim ***** válasza:
38%
Ha 16 évesen fitymaszűkületed van akkor valószínűleg a tisztítás hiányától alakult ki, tehát műtétre biztosan szükség lesz. A modern technikával ez már nem fájdalmas mint régen, altatásban csináljuk. Kérsz egy időpontot az urológiára és elmondod mi a panaszod, az urológus megnézi mit tud vele kezdeni és ajánl több lehetőséget, ezek közül választhatsz. A szüleidnek pedig muszáj megtudniuk, mivel műteni csak szülői engedéllyel fognak ilyen esetben! Közösülni tudsz a barátnőddel? Mennyire komoly a szűkület? Mert ha egyáltalán nem mozog a fityma akkor körül kell hogy metéljenek, viszont ha kisebb a baj akkor elég egy két bemetszés, ami idővel begyógyul. Fontos hogy mihamarabb fordulj orvoshoz mert elfertőződhet, és annak több következménye is van. Nem mondom hogy ez nem ciki, de rutinműtéttel orvosoljuk és túl kell rajta esni. Sok sikert
2016. márc. 28. 15:28
 2/10 anonim ***** válasza:

HASZNÁLD A KIBA... GOOGLE-T!

Vagy a barátnőd gyógyítsa szájrátétellel!

2016. márc. 28. 15:29
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem kozosiltem pont ezert 😐 de ott ilyen fura minden es nem kit valasszak es hogyan.
2016. márc. 28. 15:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Édesapám is urológus, és hidd el, ők a legjobbat akarják neked. Attól hogy nem a legszebb része az orvostudománynak ez is az és foglalkozni kell vele
2016. márc. 28. 15:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Lehet hulye kerdes de ha a házi orvosom megkerdezem errol o tud majd vkit ajánlani??😐
2016. márc. 28. 15:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Semmi köze a tisztálkodásnak a fitymaszűkülethez. Aki nem mossa annak az lesz? Ugyan már. Hagyjuk ezt. Nem feltétlen kell olyan műtét, hogy levágják az egészet.
2016. márc. 28. 18:41
 7/10 A kérdező kommentje:
Jah.. Nemnirtam oda!! Mindig is ilyen volt.. Azt hittem ez a normalis csak mondom bnőm idősebb par evvel es felhivta ra a figyelmem 😐 szoval ez a gond..
2016. márc. 28. 19:10
 8/10 A kérdező kommentje:
Nah itt vagyok.. Szoval naponta 2szer zuhanyzom kulon tusfurdit használok a faxomhoz es 5-10 percig szoktam mosni jo alaposan.. Ez nem olyan.. Nekem ravan nove a fityma.. Kicsit se lehet hatra huzni.. De akkor a házi orvos csinalna vmit??
2016. márc. 28. 19:53
 9/10 anonim ***** válasza:

UROLÓGIA!!!!

Nem háziorvos, nem jósnő, hanem urológia!

Nem kell beutaló. Odamész, esetleg foglalsz időpontot és ennyi. Biztos, hogy kell műteni, ha nem tudod egyáltalán felhúzni de addig is vizsgáltasd meg magad. Mert a műtéthez kell szülői beleegyezés. De könnyebb egy orvosi papírral oda állni és bejelenteni, hogy ez van.

2016. márc. 30. 12:34
 10/10 A kérdező kommentje:
Elmentem dokihoz.. Majd mentem urulogushoz.. Aki penteken szabad viszont kell felnotet vinni 😐 plusz azt mondtak nem lesz semmi de oda mentem egyedul es mosolyogtak rajtam 😐 kiveve egy novert aki fiatalabb volt o szemezett velem es csak azert volt merszem maradni es meghallgatni mi lesz😐 szoval pénteken kiderul viszont 100% h műteni kell mert levan tapadva teljesen es faj es nem birom es meghalok es kinos es gorcsolok es miert velem van ez???
2016. márc. 30. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!