Milyen laptopot vegyek?
Először is sziasztok! A megfogalmazás kicsit pontatlan, mert nem magamnak veszem, hisz ballagásomra kapom a nagyszüleimtől, és mivel nem értenek a laptopokhoz, azt szeretnék, ha én választanám ki magamnak, de nekem sincs sok tudásom ezen téren, ezért kérem a ti segítségeteket.
Erre használnám/ezt szeretném, ha tudná: (ezt így kell megfogalmazni?:D)
-Szeretném, ha érintőképernyős lenne
-Szeretném ha viszonylag strapabíró lenne
-Főként filmnézésre és netezésre használnám, de szeretnék rajta videót is vágni
-Kb 250.000Ft körül lenne, de ne nagyon legyen több ennél
-A nagyszüleim szeretnék, ha viszonylag ismertebb, megbízhatóbb márkájú lenne, de nekem kevésbé ismert is jó
Köszönöm így előre is a válaszokat, így visszaolvasva kicsit flegmának tűnök, de ne szeretnék annak tűnni. :s
1. Minek az érintőképernyő? Az egy tabletnál szükséges, egy laptopnál hátrány. ( Folyton takaríthatod a kijelzőt a zsíros ujjnyomatoktól+ semmi plusz funkciót nem ad.)
2. Mit értesz strapabíróság alatt? Extrém, katonai körülmények között akarod használni?
3. filmnézésre, netezésre szinte bármelyik jó. A videovágás már combosabb gépet igényel. Olyant - legalábbis tényleg jót -, ennyi pénzért nem kapsz.
Szia, köszönöm, hogy válaszoltál! A kérdéseidre válaszolva:
1. Az érintőképernyő nekem nem hátrány, de természetesen megvagyok nélküle, azonban szimpatikus ez a megoldás
2. Strapabíróság alatt azt értem, hogy kicsit ügyetlen vagyok, pl a véletlenül leverem az ágyról nem megy tönkre
3. Nem vagyok tisztában az árakkal, viszont van egy számítógépünk amin tudok vágni, szóval az sem létfontosságú, és mindenképpen ebben az árkategóriában nézelődök.
Köszönöm a válaszodat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!