Milyen laptopot vegyek?
Figyelt kérdés
lehetőleg megfizethető áron kéne nekem laptop. vigye el a minecraftot és a csgot is2020. ápr. 7. 16:16
1/7 anonim válasza:
Ha játszani akarsz, akkor miért laptopot veszel?
2/7 A kérdező kommentje:
nem feltétlen játékra kéne, de ezt a kettőt jó lenne ha vinné
2020. ápr. 8. 20:07
3/7 anonim válasza:
Ajánlom használtan az Alienware laptopokat, jófogason kb 100ezerert találsz egsz jót
5/7 Közveszélyes Kontár válasza:
szipla MC re meg CS re ha magas fps nem lenyeg nem kell eros laptop, inkabb minosegibb legyen, uzleti peremium laptop
regebbi is mert az olcsobb 100ert hardverapro.hu vagy mas hasznalt oldalon es kesz
6/7 A kérdező kommentje:
valami pontosabb típust tud írni valaki, mert nem vagyok otthon ezekben?!
2020. ápr. 14. 01:18
7/7 anonim válasza:
Én sajna nem vagyok otthon a témában, de az Asus laptopokat ajánlom. Ha van rá elég pénzed, a TUF Gaming szériát ajánlanám, de az nagyjából 300 ezer ft-tól kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!