Milyen laptopot vegyek?
Egyetemista vagyok, és szükségem lenne egy új laptopra. A fő szempont az lenne, hogy jó teljesítménye legyen, és ne legyen azért az egekben az
ára, de hajlandó vagyok kicsit többet is feláldozni rá, a lényeg, hogy jó legyen. Illetve mivel sokat hordozgatnám ide-oda pluszpont lenne, ha nem lenne nehéz. Nem használnám semmi különlegesre a tanuláson, zenehallgatáson, sorozatozáson kívül, tehát nincs szükségem gamerlaptopra és társaira. Tudtok esetleg jó modelleket ajánlani? Minden ötletet szívesen fogadok, és előre is köszönöm!
Mivel pár napja privátban leproliztak és leanyáztak, mert megemlítettem valakinek, hogy ne Apple terméket vegyen, így innentől kezdve biztosra megyek!
MINIMUM ezt:APPLE MacBook Pro 13" 2019 Touch Bar Ezüst Core i5/8GB/512 GB SSD (mv9a2mg/a)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!