Milyen laptopot vegyek egyetemi használatra?
Figyelt kérdés
A következő programoknak kellene rajta jól futni: Labview, AutoCAD, ChemCAD, Matlab, esetleg Python.
A Lenovo YOGA 530-as tetszett meg, különösen az, hogy esetleg még jegyzetelni is tudnék rajta.
Mi a véleményetek róla? Jár-e hozzá stylus?
Továbbá lehet-e rajta kézírással írni, jegyzetelésre alkalmas-e?
Ha bárkinek van egyéb jó ötlete erre az alkalmazás kombóra, szívesen fogadom. (ár max. 250 ezer)
A válaszokat előre is köszi! :)
2019. szept. 25. 18:36
1/5 anonim válasza:
Lenovot én nem vennék, a Yoga szériát mondjuk nem iserem de rengeteg lenovo szériának van egy olyan betegsége, hogy törik a zsanérja.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nézz körül az Asus tájékán, minden ismerősöm csak dicséri. (Kérlek ne pontozzatok le azért, mert szerintetek az asus szar)
3/5 A kérdező kommentje:
Végül győzött a teljesítmény és maradok a kézi jegyzetelésnél. Egy hp zbook g1-est sikerült beszerezni jóval áron alul. Ez tuti vinni fog minden programot. Erről (hp termékek-laptopok) mi a véleményetek/tapasztalatotok?
2019. okt. 9. 14:30
4/5 A kérdező kommentje:
Ja és még hozzátenném, hogy ha nem lett volna ez az egyedi ajánlat, akkor valószínűleg asus-t kerestem volna. A gyakvezem is ezt ajánlotta és elég sok diáknak asus-a van.
Köszönöm a válaszotokat! :)
2019. okt. 9. 14:33
5/5 anonim válasza:
#2 vagyok. A hp laptopok eléggé minőségiek, bár én csak az üzleti laptopjait ismerem, azokkal volt dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!