Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » GTA V modolás (EpicGames) mi...

Krisa05hun kérdése:

GTA V modolás (EpicGames) mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

4 Hónapja megvetem Epicgames-en a GTA V-őt és ma beszeretem volna rakni a LSPDFR módot de valamiért nem akar működni a RAGEPluginhook és nem tudom már hogy mit próbáljak meg.Segítségeteket előre is köszönöm és őrök hálám ha tudtok segíteni

2020. jún. 5. 21:17
 1/1 anonim válasza:
Menj be a rage plugin hook beállításaiba és nyomj rá hogy dont load any plugins on startup utána indítsd el a gta 5 öt és gyrsan utána indítsd el a rage plugin hookot utána ha bent vagy a játékban nyomj egy F4 et és írd be hogy loadplugin utána ki hozza hogy lspd first response dll akkor nyomj egy TAB ot és enter nekem így működik
2020. jún. 7. 14:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!