Van egy Asus laptopom ami folyton lefagy mit tegyek? többi lent
Figyelt kérdés
Van egy Asus X540L laptopom 2 éves. Amikor használom (legtöbbször tanulok rajta nem sokat játszok napi fél óra max.) akkor minden ok nélkül lefagy ha zene megy rajta akkor egy fura hangot ad ki addig amíg ki nem kapcsolom. Így lehetetlen tanulni mert fogja magát semmire nem reagál megáll az egér és csak kikapcsolni tudom ugye a bekapcsoló gombot ha lenyomom hosszan.
CPU: Intel Core i3
Memory:4GB
HDD: 1TB
Szóljatok ha kell még valami adat. És a kérdés az az lenne mit csináljak hogy ne fagyon le? Már múltkor beadtam a Számtárházba egy hétre ezzel a problémával de nincsen változás. Mit tegyek?
2020. máj. 28. 11:41
1/3 szántóvető 

válasza:

attól tartok hogy végleg megadja magát hamarosan.ha van még rajta garancia akkor oda vidd vissza ahol vetted.a munkalap megvan az előző javításról?
2/3 A kérdező kommentje:
Igen megvan a munkalap. A garancia ahol vettem azt hiszem lejárt. Köszönöm a választ. Még várok válaszokat!
2020. máj. 28. 13:03
3/3 anonim 

válasza:

Vidd vissza, ahol elvileg "javították".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!