Hogy lépjek tovább a Windows újrabetöltőn?
Sziasztok!
Akadt egy olyan problémám, hogy behalt a laptopom billentyűzete.
Semmire nem reagál, nem megy, hiába fújkáltam ki. Na ez eddig nem is okozott problémát mert elvoltam a virtuális billentyűzettel, de valahogy rosszul kapcsolódhatott ki mert akármikor beakarom kapcsolni bejön egy olyan ablak mint a készenlétnél csak itt Windows újrabetöltőt ír. Külsős billentyűzetet is dugtam már rá, de azt se fogadja el. (Gondolom míg nem kapcsolom be rendesen a laptopot addig nem telepíti az illesztő programot.) Tehát a kérdésem az, hogy ez így kuka? Hiába indítom újra mindig ezt írja..
Keresd meg a gép használati útmutatóját, és nézd ki belőle, hogy a BIOS-ba milyen billentyűvel lehet belépni, aztán próbálj belépni. Ha sikerül, és a billentyűzet ott működik, akkor csak szoftveres hiba, és az oprendszert kell újrarakni.
Ennek jó esélye van, mert még ha a beépített billentyűzet meg is halt volna, egy rádugott külső billentyűzetnek attól még működnie kellene.
Mi az az "újrabetöltő" ???
Még sose hallottam róla. Mutass képeket!
Itt arról lenne szó, hogy korábban a gép valamiért recovery módba került, ami aztán meg lett szakítva. Itt azt kérdezi, hogy oda térjen-e vissza, vagy rendesen próbáljon-e indulni.
Az utóbbit, a másodikat kéne választani, de ha nem megy a billentyű, akkor ez nem egyszerű.
Továbbra is azt kéne kiderítened, hogy fizikailag működik-e a billentyűzet, akár a beépített, akár USB-s.
Dugj a gépbe bármilyen telepítő CD-t, pendrájvot, és arról próbálj indulni. És ha sikerül, és megy a billentyű, telepítsd újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!