Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki találkozott már olyanna...

Valaki találkozott már olyannal, hogy csak úgy magától felugrál a hangerő jelző kis ikon baloldalt fent?

Figyelt kérdés

Windows 10-esem van asztali gép tehát nem laptop igaz vannak média gombok a billentyűzetemen ahol lehet hangerőt állítani ami felugrál mindig felfelé akarja vinni a hangerőt.Azt mondták biztos beragadt a hangerő gomb de az nem lehet mert ahhoz,hogy hangerőt tudjak állítani média gombbal nyomnom kell az Fn+F2 vagy F3 gombot.Vírus keresés is meg volt amit találtam egy két jelentéktelen cucc az ki lett irtva.A másik az a fura nem mindig csinálja van mikor egész nap semmi van,hogy egymás után többször is felugrik aztán meg változó volt,hogy 2 napig meg se jelent most meg egymás után többször

[link]

2020. máj. 11. 20:17
 1/3 Mr. V. ***** válasza:
100%

Tudd meg, hogy valaki nem öntötte-e le a billentyűzetet.

Ebben ugyanis több rétegben vannak fóliák és közte vezető szálak.

A billentyűk különböző ellenállásértéken keresztül működnek, így lehet, hogy a csatlakozósorra elég csupán 6-8 szálat kivinni, mégis minden billentyűnek a funkciója ezen a néhány szálon működni tud.

Amennyiben egy ilyen leöntés/beázás csinál egy zárlatot, annak lehet pont egy olyan értékű ellenállása az adott 2 szál között, ami a FN+F3 kombináció ellenállásértékével megegyező.

Több, mint valószínű hogy ilyesfajta problémáról van szó, mert maga az elektronika elég egyszerű egy billentyűzetben és én még nem találkoztam olyannal, ami tönkrement volna.

2020. máj. 11. 21:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Csak én használom a billentyűzetet de emlékeim szerint még sosem öntöttem le.És mit csináljak vegyem le a kupakokat?
2020. máj. 11. 21:05
 3/3 A kérdező kommentje:

# 1

Ja tényleg most jut eszembe a billentyűzet kizárható mert mikor kihúztam az usb ből akkor is csinálta a windows ezt a malőrt.

2020. máj. 11. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!