Gépem crash-el kb 10 perc játék után?
A gépem:
-r7 2700x
-16giga ddr4
-sapphire nitro+ rx580 8gb
-nvme m.2 250giga ssd
-1terrás hdd
A hőmérséklet nem lehet gond, mert 70 fok alatt van mikor crash-el a gép.
Táp is elég kell legyen, mert most vettem egy 700wattosat (tudom nem watt függő, de ismerősömnek 1070ti-hoz van ugyan ilyen tápja mint nekem és neki semmi gondja nincs).
Drivereket is újra tettem már többször is.
Egyetlen egy dolgot nem próbáltam eddig, újra rakni win10-et (más vidikarival nem volt problémája, nem hiszem ez megoldaná).
A kártya használt, de legjobb barátomtól vettem és nála működött.
Egyszer azt hittem megoldódott a problémám, mert lentebb vettem 3000mhz-ről a ram sebességét, de ugyab úgy előjött a crash csak később.

Ha van lehetőséged, rakj be egy ket plusz ventilátort, ami viszonylag jobban hűti.
Mellesleg a processzor nemtudom pasztázva van e, vagy mikor volt utoljára. Ha értesz hozzá, pasztázd újra a processzort. Ha nem, vidd el egy szervizbe,es ujrapasztazzak (huto-le proci ki pasztazzak procib be hűtő be)
A proci januárba volt utoljára pasztázva, azaz inkább elsőnek, mert akkor vettem.
Ventinlátort ma veszek plsuzba, mert az új gépházam remekül szellőzik, de semmi nem viszi ki a meleg levegőt és télen oda húzódhatnék mellé ha fázok.
Egy jó nagy venti fér pont a cpu hűtőm magasságába, haznaz nem fúj ki mindent nem tudom mi kéne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!