Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Gépem crash-el kb 10 perc...

Gépem crash-el kb 10 perc játék után?

Figyelt kérdés

A gépem:

-r7 2700x

-16giga ddr4

-sapphire nitro+ rx580 8gb

-nvme m.2 250giga ssd

-1terrás hdd

A hőmérséklet nem lehet gond, mert 70 fok alatt van mikor crash-el a gép.

Táp is elég kell legyen, mert most vettem egy 700wattosat (tudom nem watt függő, de ismerősömnek 1070ti-hoz van ugyan ilyen tápja mint nekem és neki semmi gondja nincs).

Drivereket is újra tettem már többször is.

Egyetlen egy dolgot nem próbáltam eddig, újra rakni win10-et (más vidikarival nem volt problémája, nem hiszem ez megoldaná).

A kártya használt, de legjobb barátomtól vettem és nála működött.

Egyszer azt hittem megoldódott a problémám, mert lentebb vettem 3000mhz-ről a ram sebességét, de ugyab úgy előjött a crash csak később.

2020. máj. 12. 19:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha van lehetőséged, rakj be egy ket plusz ventilátort, ami viszonylag jobban hűti.

Mellesleg a processzor nemtudom pasztázva van e, vagy mikor volt utoljára. Ha értesz hozzá, pasztázd újra a processzort. Ha nem, vidd el egy szervizbe,es ujrapasztazzak (huto-le proci ki pasztazzak procib be hűtő be)

2020. máj. 13. 06:49
 12/12 A kérdező kommentje:

A proci januárba volt utoljára pasztázva, azaz inkább elsőnek, mert akkor vettem.

Ventinlátort ma veszek plsuzba, mert az új gépházam remekül szellőzik, de semmi nem viszi ki a meleg levegőt és télen oda húzódhatnék mellé ha fázok.

Egy jó nagy venti fér pont a cpu hűtőm magasságába, haznaz nem fúj ki mindent nem tudom mi kéne.

2020. máj. 13. 10:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!