Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az eredeti win10-et hogyan...

Az eredeti win10-et hogyan tudnám törölni laptopról?Lehet azt?

Figyelt kérdés
Gondolom lehet letölteni is másikat🤔vagy csak gyári telepítő cd-ről lehet?Próbáltam letölteni és futtatni win 8-ast,kerestem is hozzá aktiváló kulcsot de valamiért mégsem sikerült🤔
2020. máj. 12. 16:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/80 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt a laptopnak támogatnia kell az adott operációs rendszert. Tehát, ha a hivatalos oldalon nincsenek hozzá illesztőprogramok (driver) akkor több, mint valószínű, hogy nem támogatja.

Másrészt venni kell licenszet. Bár a képfájl letölthető a Microsoft oldalán és vannak ingyenes licenszek is, amivel egy darabig aktiválható.

2020. máj. 12. 16:50
 2/80 A kérdező kommentje:
És azt hol tudom megnézni támogatja-e?
2020. máj. 12. 19:18
 3/80 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudod a laptop pontos típusát akkor beírod a Google keresőbe és kidobja az acer, asus, hp stb. (gyártók oldalát), ahol a támogatás (support) almenüben kiírja, hogy milyen illesztőprogramok elérhetőek. De, ha megtaláltad a típus számot, akkor ide is kiírhatod és megnézzük neked.

Ha nem tudod a laptop pontos típusát, akkor a laptop alján elméletileg ott kell hogy legyen egy matricán.

2020. máj. 12. 19:42
 4/80 A kérdező kommentje:
Okés!Köszi!Késöbb megnézem és írok!
2020. máj. 12. 20:36
 5/80 A kérdező kommentje:
Lenovo Ideapad 320-15AST
2020. máj. 13. 18:44
 6/80 A kérdező kommentje:

Még az is a bajom vele hogy nagyon rossz a kijelző felbontása!Nem találok semmi olyan beállítást ami javítana rajta,azt asztalon levő mappák címét is alig lehet elolvasni!🤔😡 Pedig ez van a leírásában:

HD felbontás

Az 1366 x 768 felbontás jóval szebb megjelenítést biztosít a sima SD készülékekkel szemben. A kristálytiszta, élesebb kép jelentősen megnöveli a szórakozás mértékét. 

LED kijelző

A LED kijelzővel felszerelt  Lenovo Ideapad notebook amellett, hogy gyönyörű, fényes képet tár eléd, rendkívül kis fogyasztású is. A készülékkel nem kell választanod a látvány és az energiatakarékosság között, a teljesség igényével mindkettőt egyszerre testesíti meg.

2020. máj. 13. 18:57
 7/80 anonim ***** válasza:
100%

A gyártó hivatalos oldalán csak Windows 10-es illesztőprogramok vannak.

[link]

Ettől függetlenül fórumokon olvastam, hogy lehet rá telepíteni 7-et, 8.1-et, de a támogatás hiánya miatt nem működne megfelelően...

A másik problémádat megoldja egy felbontás csökkentés. Melynek beállításában segít ez a link:

[link]

2020. máj. 13. 19:19
 8/80 anonim ***** válasza:
100%

Az első rossz link volt, bocsi.

Itt a helyes: [link]

2020. máj. 13. 19:20
 9/80 A kérdező kommentje:
Köszike!A link nem erdekel akkor ami az operációs rendszerről ír...a másikat megnézem késöbb!🙂
2020. máj. 13. 19:49
 10/80 A kérdező kommentje:
Megnéztem ezeket a beállítások de teljesen máshogy vannak és nem tudtam szebb képet állítani😕
2020. máj. 14. 13:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!