Vásárolt eredeti windows 10 telepítő usb írásvédett?
Figyelt kérdés
Formázni szeretném a pendrive-ot, hogy másra is tudjam használni, vagy legalább egy frissebb windows verziót rárakni, de írásvédett. Próbáltam már parancssoron keresztül megoldani a problémát, de nem sikerült. Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm!2020. ápr. 25. 13:24
1/7 anonim válasza:
dirtywindows pont hu/2015/05/09/irasvedettnek-tuno-meghajtok-javitasa/
2/7 A kérdező kommentje:
Mindkettő javasolt megoldást próbáltam, továbbra sincs változás. Mindenesetre is köszönöm a gyors választ!
2020. ápr. 25. 13:43
3/7 Közveszélyes Kontár válasza:
ennyit birt az usb valoszinu, vagyis mar nem tudsz irni tobbet ra csak olvasni
hany ecet hasznaltad? Es rendszeresen?
ha uj akkor garival probalkozz
4/7 Közveszélyes Kontár válasza:
meg persze nekinugorhatsz valami szeleskort ismero particionaloval, legyalulod es ujra felepited ha engedi
5/7 A kérdező kommentje:
Azt kétlem, hogy tönkre ment volna, 3 windows telepítést is megélt már, ennyit volt csak használva. A garancia sem opció, már körülbelül 4 éves. Az utolsó gondolatod kifejtenéd a particionálással kapcsolatos megoldást érintően? Köszönöm a választ.
2020. ápr. 25. 15:43
6/7 Közveszélyes Kontár válasza:
legjobb ha bootolhato particionalot hasznalsz es megprobalod ujraparticionalni erre utaltam, de windowsbol is probalhatod particionalo programmal
ugyerted 3 szor irtal csak ra lenyegeben es semmire nem hasznalttad?
akkor is bukhatad, ha ennyit birt,
mivel szoftveresen nem tudtad megoldani, igy egyszeruen telitodott az irhatosaga es ennyi
milyen prendrive pontosan?
7/7 Közveszélyes Kontár válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!