Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem eredeti operációs rendszer...

Nem eredeti operációs rendszer csere eredetire?

Figyelt kérdés
A jelenlegi pc-met egy ismerősöm rakta össze pár éve. Nem eredeti Windows 10-et rakott rá. Ha megvásárolom az eredetit, akkor rá lehet telepíteni?
2020. máj. 2. 04:07
1 2
 1/12 fukapapa27 ***** válasza:
Miért ne lehetne telepíteni! És honnan tudod, hogy nem eredeti van rajta most?
2020. máj. 2. 05:26
 2/12 A kérdező kommentje:

Őszintén bevallom, hogy nem értek az informatikához. Úgy vagyok vele, mint a kocsival. Elvezetem, de nem tudom megszerelni.

Amikor átvettem tőle, akkor mondta, hogy nem eredetit rakott rá.

Köszönöm a segítséget.

2020. máj. 2. 05:34
 3/12 anonim ***** válasza:
Lehet, de minek? Egy működő windózt ne cserélj le egy bizonytalanra, főleg hogy még fizetned is kellene érte.
2020. máj. 2. 08:41
 4/12 Derwer ***** válasza:
100%
Be írod a megvásárolt kódot és ha van, akkor törlöd a KMS cracket. Ennyi.
2020. máj. 2. 08:53
 5/12 Derwer ***** válasza:
Beírod a megvásárolt kódot és ha van, akkor törlöd a KMS cracket. Ennyi.
2020. máj. 2. 08:54
 6/12 A kérdező kommentje:

Menet közben volt egy kék képernyős hiba üzenet. Betöltött 100%-ra, majd úgy maradt a gép. Kb. negyed óra lesegetés után újra indítottam. Azóta minden elindításnál hibaüzenettel indul a gép. A hibaelhárítás menüből újra indítom a gépet. Bejelentkezek a fiókomba, fekete képernyő, se kép se hang. Reagál a crtl alt del-re, de ha megnyitón a feladatkezelőt, ugyan úgy fekete képernyő lesz.

Szerintem a legtisztább újra telepíteni az egészet.

2020. máj. 2. 09:34
 7/12 A kérdező kommentje:
*megnyitom
2020. máj. 2. 09:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen, ebben az esetben érdemes újratelepíteni, de még most sem értem, hogy miért ragaszkodsz az eredetihez, ha eddig megfelelt a másolt. Az eredeti is pont ugyanolyan szar, mivel bitre pontosan ugyanaz.
2020. máj. 2. 10:43
 9/12 A kérdező kommentje:
Ezzel az emberrel már nem tartom a kapcsolatot, aki anno összerakta a gépet. A jelenlegi ismeretségi körömben sincs senki, aki meg tudná nekem csinálni. Ezért gondoltam arra, hogy beviszem egy informatikai üzletbe, és rárkatom az eredeti Windows 10-et.
2020. máj. 2. 12:03
 10/12 Derwer ***** válasza:

A windows telepítése alig bonyolultabb, mint egy program telepítése....

Windows serial pedig - újra értékesítve jófogáson - kb 5000huf.

2020. máj. 2. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!