Nem eredeti operációs rendszer csere eredetire?
Figyelt kérdés
A jelenlegi pc-met egy ismerősöm rakta össze pár éve. Nem eredeti Windows 10-et rakott rá. Ha megvásárolom az eredetit, akkor rá lehet telepíteni?2020. máj. 2. 04:07
11/12 A kérdező kommentje:
Megcsinálnám, ha értenék hozzá, de sajnos nem tudom. Nem baj, 1x kell kifizetni. Így ebben az állapotában nem tudok vele mit kezdeni.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
2020. máj. 2. 15:47
12/12 A kérdező kommentje:
Ma voltam egy informatikai boltban. Elmondtam a történetemet. Azt mondta a szaki, hogy ilyenkor átnézik a gépet, hogy minden alkatrész jó-e? Ilyen szintű probléma oka akár az is lehet.
Ha valamit cserélni kell, akkor szólnak előtte. Ha minden oké, csak telepíteni kell, akkor tokkal vonóval együtt egy 10es.
2020. máj. 4. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!