Pálmai Carmen kérdése:
Hogyan tudok Windowson verziót váltani?
Figyelt kérdés
Jelenleg Windows Enterprise fut a gépemen. Lejárt a licence és ezért szeretnék homera váltani. Már meg is vásároltam, itt van a kód viszont nem engedi aktiválni. Aztán olvastam a tiszta frissítésről, de ez Enterprisenál, mint kiderült nem megoldás. Kérlek segítsetek!2020. ápr. 29. 20:50
2/9 anonim válasza:
Tiszta telepítés = gyalu beszánt
3/9 A kérdező kommentje:
Ezt már sajnos próbáltam, de enterprise verziónál nem működik. [link]
2020. ápr. 30. 00:17
4/9 lali51 válasza:
Amit linkeltél legörgetsz az aljára ot van az eszköz letöltése,letöltöd,majd futtatod .Elkészíted vele a telepítő pendrájvot.A biosban beállítod a bootsorrendet a pendrájv legyen az első.
5/9 lali51 válasza:
"Ezt már sajnos próbáltam, de enterprise verziónál nem működik."
Hol akadtál el?
6/9 A kérdező kommentje:
Letöltöttem, futtattam, telepítette magát és mikor végzett ugyanúgy enterprise maradt a gépen és nem fogadja el a home kódját.
2020. ápr. 30. 11:40
7/9 lali51 válasza:
Úgy nem jó.
A második hozzászólás linkje alapján csinálj telepítő pendrájvot.Nézd a képeket sorban,minden le van írva.
8/9 lali51 válasza:
Mikor kérdezi mit szeretne tenni :"ezt a gépet frissíteni" ne ezt válaszd hanem másik lehetőséget.
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, a pendriveot már rég megcsináltam és nem sikerült vele. Valamit elnyomhattam, viszont most újrapróbáltam és kész is van. Nagyon köszönöm a segítséget!! 😁😁😁
2020. ápr. 30. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!