1 órája vettem egy 4,7GB-os üres DVD-R lemezt amire Windows 10-et akartam volna rakni, viszont a rendszer nem ismeri fel azt dobja ki hogy helyezzek be egy lemezt, habár a BOOT menüben kidobja magát a DVD-t, de Windowson belül nem, ötletek?
miert volt szukseg ra? Nem lehet usb n bootolni? Mikori gep? Vagy nincs akkora pendrive?
ha nem ismeri fel akkor lehet nem kompatibilis vele
pontosan leirhatnad teljes tipusat a lemeznek
es a dvd ironak
#2 szerintem eleg egyertelmu a kerdes olvasd el ujra figyelmesen
tehat kiirasig sem tud eljutni sehogyan sem
#3 ebbol pedig egyertelmu hogy beked szemelyes szakerto segitsege kellene
mivel az fizikai dvd iro-olvasodra kerdeztem ra a hardverre, hogy mi is ez ha asztali geprd van akkor elejere talan ra can valami irva amirol azonosithato
de megnezheted pl. Speccy vel vagy barmeilyen hardverinformacios programmal
Biztos hogy nem bootolhatsz usb rol? 2 eves geppel? 10 evessel is lehet legtobbel
van olyan opcio biosban hogy USB? Milyenek vannak felsorolod? Nem lehet hogy engedelyezni kell valshol?
a masik pedig hogy usb pendrivenak is tudnia kell a bootolast, milyen pontosan tipusra?
szoval ne csak boot menut hivogasd hanem magat a biost es ott biosban a boot bealliatasokat nezegesd
pendriveval egyszerubb minden
persze lemezre is kiirhatod ha lehetne, de eddig ugy latszik nem lehet
ha csak virtual van windows ban akkor eleve a meghajtot sem ismeri meg, szoval vagy driver kell vagy eleve fizikaipag gondok vannak eddig nem tudni mivel is pontosan mert nem irtad le ezt a DVD/CD Iro-Olvaso meghajtodat
linkeljek kepet rola?:D
azt amibe a lemezt beteszed kezeddel
Én már rájöttem, mindenki aki válaszolt rosszul értelmezte.
Ha figyelitek CakcYBlacK nevű felhasználó, akié a kérdés a végén ő azt írta hogy a BOOT menüben kidobja magát a DVD-t...
Nem a DVD-t dobja ki, csak hogy van DVD-ROM-od és abban van egy fizikai lemez, de ez nem azt jelenti hogy ott látja a DVD-t csak annyit hogy a DVD-ROM olvassa azt a lemezt, igazából amit az olvasottak alapján nem tud.
Vagy a ROM-mal van gond, vagy a lemezzel. Amúgy kapj elő egy min. 8GB-os pendrive-ot WIN 10 x64 AIO-t írj ki rá Rufus nevezetű programmal és már jobban is jártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!