Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudok telepíteni egy...

Anonymus070225 kérdése:

Hogyan tudok telepíteni egy régebbi kali linux verziót? És a mostani kalit a 2020.1b-t miért nem érem el virtuális image-et?

Figyelt kérdés

Az első kérdés magáért beszél.

Szóval ha letöltöm nem egy 7z-t kapok amit ki tunék csomagolni és benne lenne a virtuális image.

2020. ápr. 25. 13:40
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Teso, ha egy .iso fajl neked gondot okoz, hogy mit kene vele kezdeni (ezekre gondolok itt: [link] akkor szerintem hagyd a menoskodest a Kalival.
2020. ápr. 25. 13:52
 2/4 Tom Benko ***** válasza:
100%
Hűha. Szerintem neked egyelőre nem a Kali való. Inkább kezd valami egyszerűbbel, olyannal, amiben látod, hogy mi történik - Debian, Arch, stb...
2020. ápr. 27. 12:00
 3/4 Marcius1337 válasza:
77%

Miért akarod kicsomagolni az iso fájlt??

Másrészt nem tudom mennyire értesz hozzá de a kalit szerintem hagyd a 2020.1 óta eléggé fis-fosul működik.Nem megy fel normálisan virtualboxban pl helyette a parrot os-t tudom ajánlani ugyanúgy Debian alapú.

2020. ápr. 29. 03:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"Hogyan tudok telepíteni egy régebbi kali linux verziót"

Ugyanúgy, mint a frissebbeket.

"ha letöltöm nem egy 7z-t kapok"

Hanem?

2020. ápr. 30. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!