Laptop kijelző felbontásának átállítása?
Szolj ehhez is hozzá..
Nekem szintúgy szokatlan volt a 3440x1440 monitor a FHD után, fájt a fejem is 2 napig, olyan picik voltak a betűk.
Asztalon jobbclick, es maris ott vannak a kijelzo beallitasai. Az 1366-os felbontast nem ajanlom, ronda lesz nagyon az FHD panelen, probald eloszor 1600x900-ra allitani.
Amugy vegyel szemuveget, ha nem latsz jol kozelre.
Köszönöm az építő jellegű kommentet, már kellően szemüveges vagyok :)
Nem az a baj, hogy valami máshogy van kicsit méretben, hanem tényleg extrém kicsi. Ha olyannak ítélném, hogy megszokható, akkor nem írtam volna kérdésnek ki.
LCD kijelzőnél ha felbontást módosítasz, akkor az elmosást eredményez, vagy régebbi laptopok esetében kisebb képet egy nagy kijelzőn. Tehát minden homályosabb lesz, ha kisebb felbontást nagyít fel teljes képernyőre.
Nem a betűket kell állítani nagyobbra, hanem a "Képernyőtartalom olvashatóságának javítása" menüben (Win7-ben ez a neve, később lehet átnevezték) 100-125-150%-os méretet lehet megadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!