Mi lehet szerintetek vele?
Sziasztok, az utóbbi időben (legalábbis most feltűnt), hogy a laptopom kijelzőjénél amikor játék/stream/videó nézés közben valami "gyors" dolog történik,akkor a laptopom kijelzőjénél megjelenik pár csík, illetve nem is nevezném csíknak, inkább olyan mintha azon a részen eltolódna egy fél mm-t a kép, vagy kihagyna egy pixel.De ez csak a fentebb említett dolgoknál fordul elő. Amikor pl.: Programozásra/ Office-ra használom, akkor semmi ilyen nincs. Már több oldalon is szétnéztem, hogy mi lehet ez, de mivel nem tudom én sem pontosan hogy mi ez, ezért sok infót nem tudtam szerezni, ezért írok ide, hátha valaki tapasztalta már ezt.
U.i.: A csíkoknak mint mondtam, vagy kitudja, lehet nem is csík, NINCS színük, tényleg olyan mintha eltolódna a kép egy fél mm-t.
#2 miert regen ez nem volt?
valoszinu keves valami ahhoz amit futatsz
vram, ram, gpu...
vagy pedig valoban hiba is lehet, tulmelegedes es/vagy a szokasos rossz tapellatas
laptop kiment fejembol
mikor volt utoljara takaritva / vagy mennyi idos es ujonan vetted?
lehet driver is megoldja, majd naponta jonnek ujak ki ezert allandoan nem birja az ember feltenni oket de miert nem probaltad ki ez esetben?
4 hete lett bele téve 8 GB RAM, azelőtt nem tűnt fel ilyen, azóta csinálja ezt, de lehet nem a ram miatt, lehet hogy csak szimplán most tűnt fel.
I5-7300 Hq
16 GB DDR4 2400 Mhz RAM
Gtx 1050 ti videókártya.
Stream nézésre nehogy már ne legyen elég, hozzáteszem nem minden streamen ilyen. Van ahol fixen ott van középen, van ahol pedig nem.
Játékra csak Pubg, illetve Fortnite-ra használom, azokra pedig bőven elég (Mégha a pubg-ra nem is, de azzal ritkábban játszok) a konfig.
#6 majd egyszer (ha te nem tudod) kiprobalhatod az uj ram nelkul ugyannolyan e
vagy futathatsz ram tesztet (ha te vagy akik betettek nem futattak)
mert a ramokra eleg jo a gari, legariztatod es kesz, ha gond lenne vele
rosszabb ha az alaplappal van gubanc
de ennyi alapjan valoszinu semmivel semmi sincs
Xy4
Megjegyzem: beallitasokkal is szoktak vacakolni V-sync meg hasonlo kepszikronizalasi, kepfrissitesi dolgok
lehet csak ennyivel meglehetne "javitani" hogy a kep ne "csusszon szet"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!