Dominik0627 kérdése:
Miért csinálja az új gép azt, hogy az egér alja és a billentyű világítása kikapcsol + a monitor?
Figyelt kérdés
Az lenne a probléma, hogy már múltkor pár naponta 1x megcsiálta , hogy X gamet el akartam indítnai és akkor. Most bekapcsoltam a gépet, 2perccel rá, megint a billentyű+ egér alja, meg a monitor olyan mint amikor a monitor bevan kapcsolva de a gép nem. A gép ezalatt végig megy. Újraindítom utánna jó, de most 5 perccel volt rá a 2. alkalom hogy megintcsinálta. Mitől van ez?
Iponrol rendelve, nagyjából 2 hónapos, garanciás..
B450 alap
ryzen 5 2600X alap hűtő
Blue typhoon gépház
2x8 predator 3200mhz
Rx 570 msi armor
Crucial 240
wd blue 1tb
2020. márc. 12. 13:25
1/2 P.O.C. válasza:
A táp milyen, hogy nem tartottad fontos leírni?
Remélem nem valami olcsó f*stalicska, mert instabil táp simán okozhat ilyeneket.
2/2 A kérdező kommentje:
fsp hyper S 500 W ,bocsi elfelejtettem
2020. márc. 12. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!