Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Sky-6600 procival 600K forintb...

Sky-6600 procival 600K forintból komplett gépet 64 bites windowsszal, vírusírtóval halk billentyű egér,27 col monitor?

Figyelt kérdés

Hétköznapi használatra lenne. Játék,film,zene.

Hangkártya és hangrendszer külön. Nincs rá meghatározott keret. Vmi olcsó,de jó jóljönne.

Esetleg fejhallgató,vagy mindkettő.

Nézegettem én is cuccokat,de kíváncsi vagyok a véleményetekre ti mit vennétek,mit ajánlanátok ekkora keret mellett?

Semmim sincs . Komplett mindent venni kell.

2016. febr. 22. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Hat en egy i7 4790k t vennek titan x szel es valami draga monitort tapot kb 50 alatt nem is neznek 32gb ram meg valami draga haz ha mar szorjuk a penzt csak nem hozzad is csongetett a postas?
2016. febr. 22. 19:04
 2/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

6600 tol jobb is belefer az arba

milyen monitort szeretnel? mert 4K teljes! rendszerhez 600ezer keves

elllenben kompromiszumosan osszelehet hozni persze viszont azt is lehet hogy 4K tv t veszel me FHD monitort a jatekra...

2016. febr. 22. 19:24
 3/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

olcso hangkartyanak nincs ertelme

olcso hangrendszeren meg draga hangkartya (vagy ilyent tartalmazo alaplap) is ertelmetlen

en hangkartyat biztos nem vennek, es bar szeretem a tiszta hangot de szuperhalassom valoszinu nincs mert egy epkezlab hangeszkoz is megfelelot nyujt

windows t azt még csak megvennem ha mar keret engedi, ellenben virusirtot nem vennek ha mar muszaj valami ingyenest hasznalnek

27 colos jatszani nem jo, netan ha jo meszirol tudod hasznalni, filmezni persze hasznos

24col felé nem mennek helyedben magamnak meg 21col korulit vennek jatszani

halk?? halk bill.? mit ertsz alatta? miert fontos? biztos van olyan ami nem kattog de ha egy normalist veszel annak se lesz zavaro a hangja szerintem

hogy az egesz halk legyen 600 korulibol boven telik premium gephazra (akar hangszigeteltre) premium tapra (akar venti nelkulire)

premium cpu hutore ami extra alacsony fordulaton is jol hut, akar pasziv cpu hutes is megoldhato bar nem idealis foleg hangszigelt hazban

fules es hangfal utan erdemes utana olvasni mivel hangzas nagyban toluk fog fuggni nem pedig a hagkartyatol (attol is de sokkal kevesbe)

mindjart linkelek egy kerdest ami a gephez jol johet

2016. febr. 22. 19:47
 4/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__7..

pl. van mar ujabb osszeallitas is lentebb

2016. febr. 22. 20:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Mindenképp figyelembe veszem a tanácsokat. :-)
2016. febr. 22. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!