Sky-6600 procival 600K forintból komplett gépet 64 bites windowsszal, vírusírtóval halk billentyű egér,27 col monitor?
Hétköznapi használatra lenne. Játék,film,zene.
Hangkártya és hangrendszer külön. Nincs rá meghatározott keret. Vmi olcsó,de jó jóljönne.
Esetleg fejhallgató,vagy mindkettő.
Nézegettem én is cuccokat,de kíváncsi vagyok a véleményetekre ti mit vennétek,mit ajánlanátok ekkora keret mellett?
Semmim sincs . Komplett mindent venni kell.
6600 tol jobb is belefer az arba
milyen monitort szeretnel? mert 4K teljes! rendszerhez 600ezer keves
elllenben kompromiszumosan osszelehet hozni persze viszont azt is lehet hogy 4K tv t veszel me FHD monitort a jatekra...
olcso hangkartyanak nincs ertelme
olcso hangrendszeren meg draga hangkartya (vagy ilyent tartalmazo alaplap) is ertelmetlen
en hangkartyat biztos nem vennek, es bar szeretem a tiszta hangot de szuperhalassom valoszinu nincs mert egy epkezlab hangeszkoz is megfelelot nyujt
windows t azt még csak megvennem ha mar keret engedi, ellenben virusirtot nem vennek ha mar muszaj valami ingyenest hasznalnek
27 colos jatszani nem jo, netan ha jo meszirol tudod hasznalni, filmezni persze hasznos
24col felé nem mennek helyedben magamnak meg 21col korulit vennek jatszani
halk?? halk bill.? mit ertsz alatta? miert fontos? biztos van olyan ami nem kattog de ha egy normalist veszel annak se lesz zavaro a hangja szerintem
hogy az egesz halk legyen 600 korulibol boven telik premium gephazra (akar hangszigeteltre) premium tapra (akar venti nelkulire)
premium cpu hutore ami extra alacsony fordulaton is jol hut, akar pasziv cpu hutes is megoldhato bar nem idealis foleg hangszigelt hazban
fules es hangfal utan erdemes utana olvasni mivel hangzas nagyban toluk fog fuggni nem pedig a hagkartyatol (attol is de sokkal kevesbe)
mindjart linkelek egy kerdest ami a gephez jol johet
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__7..
pl. van mar ujabb osszeallitas is lentebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!