Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi ez, hogy a windows 10...

Mi ez, hogy a windows 10 kivezetésre kerül? Megint leváltják valami új verzióra?

Figyelt kérdés

Linkelek képet:

[link]

Le tölt megint egy új windowst?

Vagy csak elírás, hogy kivezetik?

Mitcsináljak vele?

2020. márc. 8. 12:30
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Milyen baromságot hitettek el veled? Kicsi se lenne nagy hírverés, ha Win11 jönne. 1000+1 portál írna róla...
2020. márc. 8. 12:39
 2/8 anonim ***** válasza:
21%
Az tény, hogy a windows 10 balhés! Folyamatosak a botrányok, közel sem olyan stabil a kényszerű frissítések miatt, mint anno a win7. így kénytelenek tovább lépni. Win7 óra a MS csak szenved, nem áll össze a rendszer.
2020. márc. 8. 12:46
 3/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
73%
A Windows 10 egy folyamatosan frissülő Windows. A korábbi verziókat szeretné a Windows eltüntetni (azon persze lehet vitatkozni, hogy az újabbak valójában előre, vagy visszalépést jelentenek-e).
2020. márc. 8. 12:58
 4/8 A kérdező kommentje:

*1. Nem hitettek el velem semmit, ezt a windows értesítés jött a képembe éjszaka. És pont ezért kérdem, hogy mi ez az üzenet részükről, hogy Kivezetik a 10-t? Mert Eddig sehol nem olvastam róla.

Mindegy azóta rámentem, hogy inditsa ujra a gépet lesz ami lesz.

A helyzet az, hogy kicsivel több mint egy órája "frissit" és csak 24% nál tart, szóval biztos nem valami apróságot csinál.

A lényeg, hogy addig nem tudok semmit kezdeni a géppel.

2020. márc. 8. 13:53
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
#2: A "botrányok" csak az újságírók képzeletében léteznek, meg azokéban, akik szerint a Windows 7 a valaha készült legjobb oprendszer. Aki rendesen karbantartott, legális Win10-et használ, annak semmi baja vele.
2020. márc. 8. 14:11
 6/8 anonim ***** válasza:
81%
5-ös. Ja azért kellett visszavonni a sokadik kényszerű frissítést, mert a sajtó generálja a balhét, igaz? Egyszerűen használhatatlan a rendszer a kényszerű frissítések miatt! Win7 alatt kikapcsoltad és helló! Itt órákra lebénulhat a rendszer egy-egy frissítés miatt és ha végzett, lehet, hogy szoptál is. Használom mindkét rendszert, jogtisztán, de Win7-tel nem szívtam ennyit, mint amit Win10-el. Egyszerűen csapnivaló a rendszer, foltozgatják folyamatosan, látszik, hogy átgondolatlan!
2020. márc. 8. 14:26
 7/8 anonim ***** válasza:
73%
Használjatok más rendszert akkor, ha problémás a Windows. Van még MacOS és Linux. Válasszatok. :)
2020. márc. 8. 20:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Emlékszem még a 1809 amikor érkezett volt egy olyan bug, ami a felhasználó bizonyos adatainak törlődését jelentette (asszem a dokumentumok mappa). Na, én elég korán rááltam a 1809-re és nem, nálam ilyen nem volt, ahogy eddig egyik hírportál által leközölt hiba sem jelentkezett nálam, ami 2017 óta már jelenthet valamit.

Nyilván nem volt nekem sem problémamentes a dolog, gyengébb procival jó ideig szenvedés volt (bár eleinte még nem).

2020. márc. 8. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!