Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudok sima fájl formátu...

Mocorgó kérdése:

Hogyan tudok sima fájl formátunot MP4-be konvertálni?

Figyelt kérdés
Letöltöttem egy mini sorozatot, a gépem lejátsza, de nagyon fontos lenne, hogy MP4, vagy AVI formátumba át tudjam valahogy alakítani, a barátnőm kérte a sorozatot, de az ő gépe nem játsza le (régebbi gép). Megnéztem a videó tulajdonságait, ott azt írta ki, hogy formátuma: "fájl", és semmi mást nem írt. Próbáltam a freemake konvertálómmal átalakítani, de meg se nyitotta, azt írta, hogy nem lehet felismerni. Ezek után próbáltam máshonnan letölteni, de csak ott van fenn letölthető rész a sorozatból (ez egy kevésbé népszerű kóreai sorozat). Az én tudásom ebben ki is merült, sajnos nem értek annyira a számítástechnikához, mint szeretném. Ha valakinek esetleg ven valamilyen ötlete, minden segítségért nagyon hálás lennék!

2020. febr. 29. 00:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Sokat segítene, ha belinkelnéd a "videót".... de ha pl VLC nem játsza le, akkor valószínűleg kamu.
2020. febr. 29. 01:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Ja, a géped lejátsza.. akkro ffmpeg-et próbáld ki:

ffmpeg -i input.valami output.mp4

2020. febr. 29. 01:04
 3/5 anonim ***** válasza:
2020. febr. 29. 01:05
 4/5 tabaki ***** válasza:
Csak a lényeges dolgokat nem közölted: Mivel játszottad le (nem, nem a gépeddel), hol nézted meg a videó formátumát, milyen operációs rendszer(ek)ről beszélünk egyáltalán, esetleg a letöltés cimét, hogy legalább maga járhasson utána, aki akar.
2020. febr. 29. 01:07
 5/5 anonim ***** válasza:

XMediaRecode program jó.

Fájl megnyitás--egyéni profil/avi

Video fül: konvertálás: kodek xvid, FourCC: xvid

Hangsáv: konvertálás : ac3 44100 sűrűségre állítva.

Felvétel a várólistára, majd kódolás gomb.

Nagyjából.

2020. febr. 29. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!