7gb-os iso fájl kiírása 2 sima dvd-re lehetséges? Bővebbent lent.
Figyelt kérdés
Van egy kb 7 gb-os fájlom amit szeretnék kiírni 2 dvd-re viszont iso-t nem tudom hogy lehet szétszedni 2 részre (nem nagyon értek hozzá ezért kérdezem). Azért szeretném így kiírni mert ha be van csomagolva úgy részekben van de akkor ki kell csomagolni és csak utána telepíthetem. Normális válaszokat kérek a vicces kedvűek kíméljenek, keressenek másik kérdést... Köszönöm!2011. febr. 12. 20:49
1/4 anonim válasza:
nem hiszem hogy neked sikerülne megcsinálni mert elég maceráns 2 részre szedni szóval winrar marad vagy dupla rétegű lemez annyit talán megér neked nem?
2/4 anonim válasza:
sztem total commander -> fájl darabolás->fájlok mérete (ott kiválasztod a 700 MB (CD-R) -t és átírod 3750 MB (DVD-R)) és rányomsz az OK-ra. elvileg így 2 fele kellene szednie a fájlt
3/4 anonim válasza:
Az iso fájl egy lemezképfájl, azt bizonyára egy dupla rétegű DVD-re szánták.
Azt megteheted, hogy feldarabolod 2 darabra, így majd a telepítést úgy kell megoldanod, előtte mindkét DVD-ről fel kell másolnod a részeket, majd egyesíteni a gépen (úgy nem fogod tudni megcsinálni, hogy mondjuk kérje a 2. CD-t telepítés közben).
Total Commander vagy Free Commander-el fel tudod darabolni.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem, minden választ köszönök!
2011. febr. 12. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!