Windows 10 vagy Windows 8.1 menjen erre a gépre?
Windows 10.
Windows 10 1,5GB míg a 8 1GB ramot eszik. Nem olyan nagy a különbség cserébe kapsz egy szebb gyorsabb felületet.
@MolotovPunk: elég érdekes dolgokat írsz, jó is, hogy megtudtam tőled, hogy tulajdonképpen a laptopom, amivel semmi gond nincs, tökéletesen használhatatlan.
Nyilván én csinálok rosszul valamit, mert a teljesítménye semmivel nem rosszabb, mint W7-tel, hanem jóval hatékonyabb és könnyebben kezelhető...
/Nyilván én csinálok rosszul valamit, mert a teljesítménye semmivel nem rosszabb, mint W7-tel, hanem jóval hatékonyabb és könnyebben kezelhető.../
Akkor szerencsés vagy.Nekem ilyen gépeken eddig csak a Win7 vagy a 8.1 volt könnyen kezelhető.Mellesleg az,hogy a te gépeden jól működik a W10,attól még sokaknál nem biztos,hogy jól működik.Fórumok sem véletlenül vannak tele azzal,hogy a 10-el bizony vannak problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!