Windows 10 vagy Windows 8.1 menjen erre a gépre?
Figyelt kérdés
4 GB RAM, 500 GB HDD, Proci: Intel Celeron CPU N2830, Videokártya Intel HD Graphics2020. febr. 23. 12:54
1/18 anonim válasza:
5 éve jelent meg a Windows 10. El kellene már búcsúzni a régebbi változatoktól. Amúgy nem is árusítják már a 8.1 rendszert, így jogtisztán csak akkor teheted fel a gépre, ha van egy évekkel ezelőtt vásárolt dobozos változatod.
2/18 anonim válasza:
ezek a fos celeronok esetleg windows xp-re valók. de amúgy menjen a 10 a 8.1 és 10 között sebességben nem sok különbség lenne
3/18 MolotovPunk válasza:
4/18 anonim válasza:
Erre minek Windows egyáltalán. Ilyen gyenge gépen nem fogsz sem játszani, sem adobe progikkal szarakodni.
5/18 MolotovPunk válasza:
Windows 7-et,vagy 8.1-et elviszi azért simán.De W10-re alkalmatlan.Mondjuk a 10 amúgy is egy szutyok.
6/18 Alex Fly válasza:
Ma már nem lehet kérdés, hogy Win10.
Teljesen értelmetlen kihalásra ítélt, elavult verziókkal szenvedni.
Említették előttem a jogtiszta W8.1 telepítőt/licencet -de a MS oldaláról letölthető a W10 telepítője; a meglevő licenckulccsal pedig aktiválhatod...
7/18 MolotovPunk válasza:
Támogatás ide oda.Mint írtuk,ilyen gépen nem fog normálisan elfutni a Win10.Teljesítményt is figyelembe kéne venni.Ez a gép tényleg gyenge.A Win10 pedig Ramzabáló rendszer.
8/18 Alex Fly válasza:
@MolotovPunk: ha a Win8 elfut rajta akkor a W10 is. Csak kissé hatékonyabban.
És ezt a "ramzabáló rendszer" kifejezést is már többször olvastam itt -annak ellenére, hogy ez egy teljesen értelmetlen szókapcsolat.
9/18 MolotovPunk válasza:
Akkor szebben írom.Teljesítményt nézve ilyen gépre nem Win10 való.Windows10 több energiát zabál,mint egy Windows 8.1 vagy egy W7.Az lényegtelen,hogy most a 10-es újabb rendszer.Ahhoz minimum 8GB RAM szükséges,hogy ne legyen brutálisan lassú a gép.Teszteltem már 4GB-os gépen W10-et.Iszonyat lassú volt,még úgyis,hogy a felesleges dolgokat gépházban kikapcsoltam...
10/18 anonim válasza:
Lehet kapni Windows 10-es notebookokat 2, sőt 1 GB RAM-mal is, és valószínűleg nem használhatatlanok (OK, az utóbbi mindennapi böngészésre alkalmatlan), de az én tabletemben is 2 GB van, és teljesen jó. Természetesen ezen is "asztali" Windows fut. Persze nem tudom, milyen erőműhöz vagy szokva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!