26 éves informatikus a párom, mit vegyek neki karácsonyra? Nem nagyon van más hobbija, elfoglaltsága a gépen kívül.
Szia
Jó kérdés... Jómagam is informatikus vagyok, őszintén szólva nem örülök, ha ebben a témakörben valaki "kicsit hozzáértő" vesz valami nekem.
Azért, mert esetleg azt sem tudja, mit vesz, még ha úgy is hiszi, hogy tudja - nem rosszból írom , de még nekem is olykor meglepően sok utánaolvasás, méregelés után jön meg a döntés, hogy "na ezt kérem".
Ez az egyik. A másik meg: hogy mi kellene.
Szoftver, hardver?
Nagyobb winchester, vagy esetleg monitor? Vagy inkább egy játék?
Van olyan cumó, amit csak azért őrizgetek, mert "azt" XY-tól kaptam. De számomra semmi gyakorlati haszna nem lett.
Szerintem - ha esetleg ráismersz a fentiekből - valamire, inkább kérdezz Tőle. (Nekem az jobban esne.)
S akkor Benned sincs bántódottság.
Gondold el: megveszel valamit - Te is órákat tépelődve választod ki a "legjobb ajándékot". Röpködsz, hogy "megtaláltam, ez biztos a TUTI" s Őt esetleg nem hatja meg. Az hogy esne? Ugye?
Támpont lehet még: Nézd meg, mire használja a gépet. Tanulgatja az iparágat, filmek, játékok, vagy a fejlesztés köti le?
Teljesen más ötleteket adhat egyik, vagy másik... Megmondom, ha nem ismered az igényeit, nem tanácsolnék hardver-vásárlást!
Esetleg szoftver? Milyent? A legtöbbje letölthető innen-onnan, igaz feltörtek, de ingyen vannak, s folyton találni újabbat, jobbat. Tehát azt meg ezért nem.
Ezektől eltekintve én is jó ötletnek tartom pl.: a digi fotókeretet (most, hogy a kutyám elpusztult...)
Kérdezz, less, ;)
Ja és kérdezz :)
Ciao
>Laci
Nem is akartam neki ilyesmit venni, mert tény, h én nem értek annyira hozzá.
Igazából vmi kütyüre gondoltam, valami vicces dologra, vagy esetleg digitális képkeretre:) azzal csak az a baj, h még nincs közös képünk..:S
Gáz az ha mondjuk egy pólót veszek neki vagy egy pulcsit így első karácsonyra?
Na! Tök jó! (Egyébként Szia) :)
Pl.: egy póló, amin valami poénos szöveg van, az tökéletes lehet.
Épp tegnap hívott a Kedvesem - majd' megpusztult a röhögéstől - hogy egyik vésérban talált rendszámtáblákat, venne egyet, de melyiket? (Egy 26 éves autóm van) Neki a "Ezt kaptam a 2-es átlagért" tetszett a legjobban. Nekem is.
Szóval ez tényleg jó - szerintem is.
Ciao
szia!:)
Ez a feliratos pólós ötlet nagyon jó, h nekem miért nem jutott eszembe:) Köszönöm! Vicces is, hasznos is, fiús is.. áá teljesen jó!
De várok még további ötleteket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!