Eredeti Windows 10-et szeretnék hogy is működik ez pontosan mert nem nagyon értem?
Figyelt kérdés
nem értem azt a részét hogy a g2a-an Microsoft Windows 10 Pro Microsoft Key GLOBAL megveszem ugye oda van írva hogy key ami a kulcs szóval az csak a kulcs nem a Windows most ha ncore-rol le szedem a win 10-et a kulcsot meg be írom amit vettem annak mi értelme van?2020. jan. 13. 13:40
1/5 anonim válasza:
1. A telepítőt ingyen, legálisan, biztonságosan elérheted a Microsoft oldaláról:
2. Ezt használhatod ingyen adott ideig, aztán aktiválnod kell egy termékkulcs megadása után.
3. Termékkulcsot:
* vehetsz a Microsofttól: [link]
* vehetsz számítástechnikai webáruházból - például: [link]
* az EU-n belül vehetsz használtan, olcsóbban:
- akár ezzel foglalkozó áruházból (Sov24, Lizengo)
- akár magánszemélyektől (eBay, Hardverapro)
2/5 anonim válasza:
Az nCore-os telepítő nem tartalmaz legális kulcsot, ez a különbség, amúgy meg az ottani telepítők jogtiszta kulcs használatával legálisak.
3/5 anonim válasza:
Ha valóban vásárolni is szeretnél, tehát gyakorlati kérdés, akkor egy tanács. Ne a G2A-n vegyél kulcsot, mivel jellemzően kétes forrásból származnak. Hallgass inkább az első válaszolóra.
4/5 anonim válasza:
első válaszoló jól mondja
lizengo pl eun belül legális a használt szoftver
5/5 anonim válasza:
És most kajak levették a válaszom... Miért is? Tipikus GYK...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!