Miért nem működik a fejhallgatón lévő mikrofon?
Eddig 2 olyan fejhallgatóm volt, amin volt egy mikrofon. Én annyira nem értek ehhez, hogy kéne-e neki külön dugó vagy valami, de egyik sem működött soha. A laptopom webkameráján van egy beépített mikrofon, mindig azt használom/használtam.
Amikor először dugtam be, és megkérdezte, mit is dugtam be, emlékeim szerint volt egy olyan, hogy fejhallgató és mikrofon, de én azt jelöltem be, h fejhallgató.
Valaki kérlek segítsen
Szerintem 2 dugasznak kéne hogy legyen, ugyanis amikor kérdezi, hogy mit dugtam be (sikerült visszahoznom azt a panelt), akkor csak olyan van, hogy Mikrofon bemenet (ezt választva elszáll a webkamerába épített mikrofon, de a fejhallgatón levő nem működik, ráadásul maga a fejhallgató sem működik), és Fejhallgató(itt ugye a mikrofon nem jó)
és csak egyet lehet választani
Lehet hogy a Mikrofon bemenet lenne az, mert ugye elszáll a webkamerás, lehet be lehetne állítani, de nekem kell mind a kettő, és csak 1 dugó van a fejhallgatón és a laptopomon is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!