Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől lehetett az hogy tegnap...

Mitől lehetett az hogy tegnap adblock plus használatával simán tudtam nézni sorozatbaráton videót, de most már nem?

Figyelt kérdés
ahogy írtam ,adblock plus-t használok chrome-on belül , igaz csináltam egy előzmény törlést , mert kicsit olyan volt mint ha már akadozna a böngésző , és mikor mentem volna rá a videóra, azt írta hogy kapcsoljam ki a reklámblokkolót , kikapcsoltam ,és megjelent 20reklám , és még a videó is akadozik ,nem a géppel van baj , tegnap be volt kapcsolva az adblockert és nem kérte hogy kapcsoljam ki, és még csak nem is akadt ,valamit öltet?

2020. jan. 3. 19:45
 1/2 anonim ***** válasza:
32%
A Google helyében én is korlátoznám a videó használatot, annak aki adblockot használ főleg egy olyan tartalomért amit fizetés nélkül akar megnézni...1-2db 30s videót nem kibírni...
2020. jan. 3. 22:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Én javaslom áttérni az uBlock Origin-re!

Ugyanúgy egy egyszerű ingyenes Chrome bővítmény, csak olyan oldalak mint az onlinefilmek.cc, vagy a filmvilág illetve még tucatnyi weblap ami tele van hírdetéssel, nem fogja fel ismerni!

2020. jan. 4. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!