Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez az alkalmazás nem nyitható...

Ez az alkalmazás nem nyitható meg. A (z) Számológép nem nyitható meg a beépített Rendszergazda fiók használatával. Jelentkezzen be másik fiókkal, és próbálkozzon újra. Miért?

Figyelt kérdés

[link]

Több alkalmazás elindítása után is kaptam ilyen üzeneteket. Ha én vagyok a saját gépemen a rendszergazda, akkor mi a bánatért nem tudok elindítani bármilyen alkalmazást? Windows 10 Enterprise-t használok, de pl. a számológépet nem tudom futtatni, külső alkalmazást kellett feltelepítenem.

2019. júl. 12. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert a win 10 egy fos. Csinálj saját fiókot rendszergazdai joggal, ne a gyári rendszergazda fiókot használd.
2019. júl. 12. 21:41
 2/6 A kérdező kommentje:

Már megoldottam, engedélyeztem az UAC-t.

Ha a Win 10 fos lenne, nem használnák világszerte többszázmillióan.

2019. júl. 16. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

De, a Win 10 egy fos, azért használják több száz millióan, mert nincs alternatíva.

Örülök, hogy sikerült megoldanod.

2019. júl. 18. 23:59
 4/6 anonim ***** válasza:
A Win 10 egy fos.
2019. okt. 20. 08:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Hiába, a Win 10 egy fos. Telepíts Windows 7-et.
2019. okt. 20. 08:13
 6/6 A kérdező kommentje:

Szeptember 18-án feltelepítettem a Windows 10 Enterprise 1903 Build 19364.329 verziót (melynek Build száma az azóta történt frissítések után már 19364.418), és ezen már minden tökéletesen fut. A számológép - és egyéb alkalmazások, melyek a kérdésem feltevésekor az UAC kikapcsolása után nem működtek - a jelenlegi verzión az UAC kikapcsolása után is működnek.

Volt Windows 7 is valamikor a gépemen, de a Windows 10-et nem cserélném le rá. Ha minden kötél szakadna, akkor is inkább Windows 8.1-et telepítenék, mert még az is sokkal jobb a Windows 7-nél.

Neked az a véleményed, hogy a Win 10 egy fos. Sok win 10 felhasználónak más a véleménye. Nekem is.

2019. okt. 21. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!