Okosórát szeretnék ajándékozni apukámnak karácsonyra, ez mennyire jó ötlet?
A Samsung galaxy watch-t néztem ki neki, mivel a forgatható menüválasztás miatt praktikusabbnak gondolom, mint sok másik órát.
Az lenne a kérdésem, hogy 50 felett mennyire tanulható és egyáltalán mennyire hasznos egy ilyen óra szerintetek? Akinek van, ti mire szoktátok használni?
Az én szüleim már 60 felé vannak, és mindkettőjük tud gépet, tabletet elfogadható szinten kezelni. Úgyhogy lehetséges, ha elég türelmes és van, aki segít neki.
A magyar nyelvű menüt nem tudom. Én valószínűnek tartom, hogy van, de majd jön egy szakértő, aki megmondja biztosra.
Magyar menüje van!
Egész gyorsan megtanulható idősebbek számára is a használata! De még az 50 körüli embereknek ez nem nagy akadály :D
Én leginkább pulzust mérek vele, amikor úszok akkor az úszást mérem. Néha poénból letöltök egy-két olyan játékot ami a forgatható külső résszel egész élvezhető, és persze időt nézek vele (időjárás, idő, dátum) :D
A forgó gyűrűnek és a hozzá optimalizálás menü rendszernek köszönhetően nagyon egyszerű az irányítása :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!