Mit vegyek anyukámnak karácsonyra?
#1 Odaírta mit szeret
Egyébként ha még nincsen ilyenetek akkor arra gondoltam, hogy ha a telefonodon van rengeteg családi, közös kép akkor azokat előhivattatod és veszel egy szép albumot és mint családi fotók/családi élmények, lefűzöd és azt adod neki....
Esetleg ha van kedvenc könyve akkor érdeklődj mikor jön ki új fejezet belőle és rendelj előre.... Vagy libri 2500ftos vásárlási utalvány
2!
Nem, nem írta oda. Azt írta le, amit nem szeret. Erto olvasás általános iskola második osztályos követelmény.
Jajj #2-es vagyok, bocs@nat,vedd semmibe a kommentem
Értő olvasás nem megy😂
Hát akkor esetleg az első ötletem ami érdemes😅 többi nem...
Azt olvastam, hogy "ezeket szereti". A "nem" az kimaradt😂😂
Értem. Csak ötletet. Na, az én anyám örülne ékszernek, sminknek, és könyvnek is. Én anya vagyok, örülnék ezeknek is, de leginkabb valami kaveval kapcsolatos barmi az igazi nekem. Az egyik nagyanyám a giccses porcelán figuráknak őrült, a masik meg a hasznos konyhai eszközöknek.
Tehát megegyszer: a te anyád, te tudod mit szeret.
Készíts neki egy családi fényképalbumot, vagy csak olyat, amit lapozgatni tud, és (telefon helyett) magával is tudja vinni, valami kisebbet, de - ez drágább - olyat is készíthetsz, aztán bekeretezteted, amit a falra lehet tenni.
Vagy vegyél két színházjegyet v. hármat, ha apukád is veletek van, de ahhoz nem elég ennyi pénz. 6 ezer Ft kellene hozzá, még gyűjtened kellene rá.(Egész évben kellett volna, és kellett volna figyelni, mit mond, mit szeretne, én sokszor már nyáron megveszem a karácsonyi ajándékot, ha meghallom, hogy a párom mit szeretne, de tudom, hogy úgysem fogja megvenni, de csak karácsonykor adom oda.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!