Mit vegyek anyukámnak karácsonyra?
10!
Te mégis mi a jó égről beszélsz? Ki mondta, hogy vegyen az anyjának könyvet, hogy gyakorolja az olvasást? Az előttem szóló kommentje volt, hogy az anya szeret olvasni. Erre írtam, hogy erto olvasás nulla, a kérdésben az szerepel, hogy az anya nem szeret olvasni.
De neked komolyan gyakrololni kellene. Nem, nem az Üvöltő szelekkel, hanem valami egyszerűbbel, mert ha az általam leirt 3 mondatot nem voltál képes felfogni, képtelenség, hogy egy oldalnál hosszabb szövegét elolvass.
Ha nincs saját kereseted, akkor ami van zsebpénzed, akkor azt arra kaptad, hogy saját magadnak vegyél valami olyat, amit te szeretnél, amire te vágysz, mivel még nincs kereseted. Ha már idősebb vagy, vagy diákmunkázol, akkor nem szóltam.
Viszont szerintem pl tök cuki lehetne az is, ha rajzolnál neki valamit. Van egy csomó ilyen pl "How to draw cat", vagy how to draw akármi (neten van szótár, beírod a dolog angol nevét amit le akarsz rajzolni), és van egy csomó ilyen, hogy lépésről lépésről lerajzolja, lehet még akár egy tök egyszerű kis képregényfigura-szerű is. Hogy csak egy ilyen sima cuki mesefigura, nem is kell feltétlenül olyan nagyon árnyékolni, ozt kész.
ha esetleg van kézügyességed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!